Willow Smith kommer ut som polyamorös inför mormor och mamma Jada

Willow Smith kommer ut som polyamorös – tror inte på äktenskap

”Jag började intressera mig av polygami eftersom jag introducerades för det genom en slags icke-sexuell lins”, förklarade Willow Smith för sin mamma Jada Pinkett Smith och sin mormor samtidigt som hon helt avfärdade tanken på giftermål och äktenskap.
6 kändisar som sagt ifrån vid sexistiska frågor
1:16

Efter reklamen: 6 kändisar som sagt ifrån vid sexistiska frågor

(1:16)

Slå på ljud

I veckan gjorde kändisdottern Willow Smith klart att hon är polyamorös, alltså att hon helst ser sig själv i relationer med fler än en partner.

Det var i sin Facebook-show Red Table Talk som hon har tillsammans med sin mamma Jada Pinkett Smith och sin mormor Adrienne Banfield-Norris, som hon öppnade upp om sina tankar vad gäller förhållanden. Dock vill hon inte vara i en relation med fler än totalt tre personer.

– Jag kan ärligt talat inte se mig själv i en relation med fler än två stycken, utöver mig själv, säger Willow Smith.

Willow Smith berättar för mamma Jada och mormor

Det var första gången skådisen tillika sångerskan Willow Smith pratade öppet om sina tankar kring att vara polyamorös tillsammans med familjen. Och hon berättade för sin mamma Jada och sin mormor Adrienne hur hon resonerar:

– Låt oss säga att du inte är en speciellt sexuell person, och som inte vill ha sex hela tiden. Men din partner vill det. Ska du då vara den personen som säger 'Bara för att jag inte har dom behoven, så kan inte du få leva ut dom heller', frågar hon sig själv och sina familjemedlemmar.

– Det är en av anledningarna till att jag började intressera mig för polygami, jag introducerades i det via en typ icke-sexuell lins. För bland alla mina vänner är jag just nu den enda polyamorösa personen – och jag har minst sex av alla mina kompisar.

Därför vägrar Willow Smith (typ) att gifta sig

Willow Smith fortsätter sitt resonemang med att avfärda äktenskapet och giftermål, och hon slår fast att det skulle krävas mycket för att hon själv en dag skulle knyta hymens band inför gud.

– Äktenskapets historia irriterar mig verkligen. Alltså äktenskapet som helhet och vad det har representerat genom åren, i synnerhet för kvinnor. Jag känner att det enda sättet jag skulle gifta mig på är... Låt oss säga att jag och min eller mina partners vill hjälpa folk, och att vi måste få ihop ekonomin för att kunna få igenom den visionen. Det är enda gången jag ser att jag skulle se till och gifta mig.

I samtalet gör mamma Jada klart att hon är helt fine med hur Willow väljer att leva sitt liv, medans mormor Adrienne är aningen motstridig till barnbarnets resonemang och ruskar lite på huvudet.

Red Table Talk är en amerikansk talkshow med Willow Smith, Jada Pinkett Smith och hennes mamma Adrienne Banfield-Norris, som hade premiär den 7 maj 2018 på Facebook Watch.

Mormor ville nog helst se att barnbarnet Willow skulle gått och gift sig i framtiden.

Foto: TT/Instagram

Relaterade artiklar
Allt om Amy Deasismonts nya serie med Alexander Abdallah från Snabba cash
Bästa svenska filmerna på Netflix: 12 filmer med högst betyg
Zendayas tokdyra halsband – och 11 andra oväntade detaljer på Oscarsgalans röda matta