You säsong 2: Då har serien premiär på Netflix

You säsong 2: Då har serien premiär på Netflix

Väntan är över – You säsong 2 har äntligen fått ett premiärdatum! Bäst av allt? Det är inte långt kvar!

I slutet av 2018 hade den amerikanska tv-serien You premiär på Netflix. Serien blev snabbt en succé, och det som fick många att sitta trollbundna framför tv:n var seriens obehagliga, men också spännande, huvudkaraktär – Joe.

Joe spelas av Penn Badgley, bland annat känd som Dan i Gossip girl. När han träffar college-studenten Beck blir han mer eller mindre besatt av hennes person, något som gör att han tar till extrema åtgärder för att bli en del av hennes liv.

I det sista avsnittet av seriens första säsong kommer det fram att Beck är död. Men om detta stämmer är inte helt klart. Under hela säsongen trodde nämligen de flesta att även Joes exflickvän Candace var död, men så dök hon plötsligt upp i slutet. Kan samma sak hända med Beck?

Väntan på ett svar kan snart vara över! Ett premiärdatum för seriens andra säsong har nämligen äntligen släppts.

Då har säsong 2 av You premiär

Redan för ett år sedan avslöjade seriens skapare Sera Gamble att produktionen av säsong 2 redan var i full gång och att de börjat spela in i Los Angeles. Sedan dess har det dock varit tyst kring inspelningen – fram till nu.

Den 26:e december i år har säsong 2 av You premiär på Netflix, det rapporterar bland andra Cosmopolitan.

Vad kommer säsong 2 att handla om?

I samband med att Netflix lanserade ett premiärdatum för You delade de även med sig av en beskrivning av den nya säsongen:

”När vi senast såg Joe (Penn Badgley) var hans hjärta brustet och när hans exflickvän Candace (Ambyr Childers) plötsligt återvände kom hans förflutna ikapp honom. I säsong två försöker Joe fly från Candace, som är fast besluten att lära honom en läxa. Han lämnar New York och beger sig till Los Angeles”, beskriver Netflix och fortsätter:

”Det sista som Joe förväntar sig är att träffa en ny underbar kvinna, men han lyckas bli förälskad igen – denna gång i en kvinna som heter Love (Victoria Pedretti). Kommer tidigare historier att upprepas? Eller kommer det att vara på riktigt den här gången?”.

Foto: Netflix

Läs mer:

Här twitterdödar Penn Badgley från You fansens kärlek till Joe Goldberg

Allt vi vet om ”You” säsong 2 – handling, premiärdatum, trailers

Är Beck verkligen död i serien You? Här är allt vi vet!