Penn Padgley

”You”-stjärnan Penn Badgley och frun väntar barn

Penn Badgley, 33, och frun Domino Kirke, 36, väntar sitt första barn ihop. Hon har en son från en tidigare relation och har även råkat ut för två missfall. ”Vi var redo att ge upp”, skriver Domino i ett Instagraminlägg där hon nu visar upp den växande magen.

Penn Badgley och sångerskan Domino Kirke gifte sig 2017, tre år efter att de blivit ett par. Nu väntar frun, som redan har sonen Cassius, 10, från en tidigare relation, sitt första barn ihop med ”You”-stjärnan. Hon berättade den glada nyheten i ett inlägg på Instagram, som även hade en allvarlig underton.

”Graviditet efter förlust är en helt annan sak. Efter två missfall i rad var vi redo att ge upp. Jag slutade lita på min kropp och började acceptera det faktum att det var över för mig.”, skriver hon.

503 Service Unavailable

Domino Kirke jobbar som doula

Till saken hör även att Domino är en så kalla doula. Det är en icke-medicinsk person som närvarar vid förlossningar som emotionellt stöd åt kvinnor och deras partner. Domino förklarar i samma inlägg hur det påverkat henne:

”Som stödperson vid flera förlossningar har jag sett och hört allt. Det kräver allt jag har för att kunna distansera mig kärleksfullt från förlusterna jag har närvarat vid och vara i min egen erfarenhet.

Domino Kirke

Domino Kirke är musiker och arbetar även som stödperson vid förlossningar.

När jag var gravid som 25-åring visste jag igenting. Jag hade inget sammanhang. Jag dök in i det ljuvligt ovetande om födslar och dess mysterier. Nu, med 10 år av erfarenhet att hämta från, värderar jag mitt community och den kunskap jag har”, skriver Domino.

Penn Badgley blir pappa

Penn Badgley är alltså redan styvfar år fruns son. I en intervju med US Weekley förklarade Domino i fjol att han är en riktigt bra sådan.

”Han behöver inte vara ‘pappa’ så vi kan ha ännu mer kul med honom. Det är riktigt trevligt. Hela styvfars-grejen är verkligen oprövad mark för mig eftersom att jag inte växte upp med en sådan, men… han tar han om honom riktigt bra”, sa Domino till tidningen.

Att Penn blir en riktigt bra far åt den nya bebisen tvekar frun inte på. Hon tackar barnet i magen för allt det lärt dem.

”Du lär oss redan hur vi ska stanna i nuet på ett sätt som vi aldrig gjort tidigare, lillen. Tack till dig.”, skriver Domino på Instagram.

Läs mer:

Penn Badgley avslöjar: Det visste du inte om ”You”

11 roliga memes från ”You” som kommer få dig att skratta

Här twitterdödar Penn Badgley från ”You” fansens kärlek till karaktären Joe Goldberg