Zara Larsson tjänar stora pengar på Instagram

Zara Larsson avslöjar: ”Det tjänar jag på ett Instagraminlägg”

I veckan var popstjärnan Zara Larsson med i Framgångspodden. Och då avslöjade hon att det inte är lite pengar hon får in på sin Instagram.

I dag släpps det senaste avsnittet av ”Framgångspodden” och i den är ingen mindre än megastjärnan Zara Larsson gäst. Hon pratar då bland annat om sin Instagram och den business hon gör på den – men att allt inte handlar om pengar.

– Det är ju nånting man måste tänka på när man vill åstadkomma att ha ett varumärke . Där är jag väldigt noga med vad jag associeras med, vad det är för grejer som jag vill lägga upp. Det kommer väldigt många förfrågningar där jag är så här: ”Varför skulle jag vilja vara en del av det där? Varför tror de det?”, säger hon uppger Aftonbladet.


Fast när det ändå är dags att prata just pengar är det tydligt att det inte är direkt lite stålar det rör sig om. En bild i flödet kan gå loss på flera hundra tusen kronor.

– Om det är nånting jag tycker om som jag verkligen stöttar så gör jag många grejer för bättre pris, eller om nåt litet paketpris, men säg 300 000 typ. Nånting sånt, säger Zara Larsson.

Hon säger dock att hon har bra stöd och att hon själv inte litar på sina pengakunskaper.

– Det värsta som hände mig var att jag fick ett kreditkort. Jag älskar det, men jag tycker att det är farligt. Jag är väldigt dålig på att hålla i pengar.

Läs mer:

Isabella Löwengrip: Så mycket pengar tjänar jag på bloggen
Topp 5: Här är kvinnorna som tjänar mest pengar på Instagram