Zara Larsson vinner Best Nordic Act på MTV EMAs 2020

Zara Larsson vinner Best Nordic Act på MTV EMAs 2020

Vinnaren i kategorin Best Nordic Act på årets MTV Europe Music Awards har presenterats och det är ingen mindre än svenska Zara Larsson.
10 saker du vill veta om Zara Larsson
Slå på ljud

MTV Europe Music Awards 2020 är en digital version av klassiska galan som vanligtvis fyller arenor och bjussar på saftiga röda mattor. I år får vi nöja oss med en matig webbgala – och det är inte heller fy skam.

Under kvällen presenteras vinnare i en rad kategorier och redan under uppsnacket stod det klart att svenska superstjärnan Zara Larsson kammar hem ett pris.

Tackar sina designers

På sitt Instagramkonto har Zara Larsson postat en bildserie där hon poserar på den i år mer sparsmakade versionen av en röd matta. Hon skriver:

”MTV EMA röda mattan-looken. Tack för att ni utsett mig till Best Nordic Act! Och tack till Versace för att ni gjort mig den sexigaste, vackraste klänningen och Bulgari för att ni blingat mig som f*n”

Kända vänner som Bianca Ingrosso, Benjamin Ingrosso, Kakan Hermansson och Omar Rudberg var snabba med att gratulera

Jobbar på ny musik

Under pandemin har Zara Larsson tillbringat tid med sina nära och kära, och även med sin nya kärlek som hon nyligen avslöjade nya detaljer om:

– Jag träffar någon, vi är väldigt lyckliga. Vi har känt varandra i många år. Vår relation är jättechill och privat, vilket är skönt för min förra relation var väldigt offentlig. Ju äldre jag blivit har jag insett att mitt liv inte behöver vara spännande för andra människor, sa hon i en intervju med Daily Mail..

Zara Larsson har också jobbat på ny musik och ett nytt album är på gång.

Foto: TT

LÄS MER:

Årets mäktigaste på sociala medier – här är hela listan

Zara Larsson efter veckorna i karantän: ”Jag är förbannad”

Se Zara Larssons grymma duett med idolen Carola