zara larsson

Zara Larssons känga till exet efter otroheterna: ”Jag borde ha lämnat”

Zara Larssons ex var otrogen gång på gång. I sitt sommarprat berättar stjärnan om varför hon tog tillbaka honom.
Zara Larsson - stilresan genom åren
0:59

Efter reklamen: Zara Larsson - stilresan genom åren

(0:59)

Slå på ljud

I fyra år hade Zara Larsson, 23, ett av- och på-förhållande med Hov1-rapparen Ludwig Kronstrand, 24. Paret träffades i tidiga tonår och gjorde slut 2017.

– Det är förgiftat redan från början, berättar Zara i sitt Sommar i P1.

Hamnade i slagsmål med klasskompis

Zara minns tillbaka på den första otroheten. Ex-pojkvännen nämns inte vid namn men av tidsaxeln att döma är det tydligt vem hon syftar på. Hon har dessutom nämnt honom tidigare. Tjejen han har legat med går i Zaras klass.

Jag tittar snett på henne varje gång hon går förbi i korridoren. Hennes ansikte påminner mig om vad min kille har gjort och det äcklar mig. Hon är blyg och söt. Hon har stora bröst också, något som jag avundas, säger Zara.

En dag konfronterar Zara tjejen i ett bråk där också exet deltar. Tjejerna hoppar på varandra, drar varandra i håret. Zara drar av tjejens skor och kastar iväg dem. Det hela sker inför publik då flera elever samlats för att frossa i dramat.

– Jag är arg såklart. På min pojkvän, men mest på tjejen som har har varit otrogen mot mig med. Det känns enklare så, säger Zara.

Samtalen som slutade i bråk

Zara Larsson och Ludwig Kronstrand 2013

Zara Larsson och Ludwig Kronstrand på en premiär år 2013.

– Jag borde ha lämnat min pojkvän men så blev det inte. Det ska liksom vara han och jag tills döden skiljer oss åt och allt det här dramat gör oss bara starkare tror jag, berättar Zara i sommarpratet.

Tjejen i klassen kommer i framtiden att bli en av många, förklarar hon vidare.

– Jag borde ha lämnat, men istället går jag hem till honom ännu en gång efter ännu en tjej, men tårarna som rullar ned för mina kinder.

Varje gång de ska prata igenom saker som har hänt slutar det med bråk.

– Han försöker förklara för mig hur det som har hänt hände, samtidigt som han tar av mig mina kläder. Jag hjälper till. Vi älskar bara varandra i tumulten av att försöka fixa något som är trasigt, säger hon.

Därför stannade hon kvar

Zara reflekterar över varför hon stannade kvar, och konstaterar att hon inte visste bättre.

– Det är ett förhållande som jag inte kan jämföra med något för jag har inget att jämföra med. Jag vill bara bli älskad, säger hon och syftar på hur hon kände på den tiden.

Idag är Zara Larsson i en relation med Lamin Holmén, 28. Zara Larssons avsnitt av Sommar i P1 finns att hitta där poddar finns.

Foto: TT

Relaterade artiklar
Zara Larsson sparkar sin creative director efter vikthån
Zara Larsson: Därför brukade jag provocera med flit i sociala medier
Quiz: Har kändisarna haft en romans, eller känns det bara så?