14 typiska Instagram-bilder som svämmar över i ditt flöde i sommar

14 typiska Instagram-bilder som svämmar över i ditt flöde i sommar

Sommar, sol, ledighet – och ett frenetiskt uppdaterande på Instagram. Aldrig tar vi så mycket bilder som nu. Här är fjorton typiska Instagram-bilder som garanterat svämmar över i ditt flöde för tillfället.

Skålande glas, vänner på rad, resor och spegelblanka sjöar. Det är ju bara så mycket som måste dokumenteras på sommaren. Alla har vi garanterat fångat något av de här magiska ögonblicken för den perfekta Instagram-bilden. Hur många av de här sommarbilderna ser du i ditt flöde just nu?

1. Ett två tre, fanta och rosé!

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Okej, kanske inte fanta längre då. Men massor av rosé i olika inbjudande miljöer. Den ultimata bilden är de rosa glasen i en solnedgång. Svårslagen like-raket!

2. Grillkorvarna på stranden

Också kallat solbrända ben. Vi har sett det lite för många gånger nu… När personen dessutom håller en iskall öl i handen svider det lite extra mycket för oss stackare som sitter instängda på jobbet i sommarvärmen.

3. Flamingos!

Den här uppblåsbara badleksaken har gått totalt bananas i Insta-världen. ALLA vill posa på en. Badleksaker har blivit trendigt. Addera gärna ett glas bubbel i handen för extra mycket likes.

4. Iskalla frappes, iste och smoothies

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Vad ger lite extra lyx en shoppingdag på stan? En snygg takeaway-mugg till Insta-flödet, såklart! Starbucks är ett populärt val, för att få lite extra glam-faktor.

5. Utsikten från flygfönstret

Grekland, Barcelona, Cypern eller Mallorca. Våra flöden svämmar över av diverse take-off-pics i sommar. Bon voyage, och så vidare.

6. Glass

Aldrig äter vi så mycket glass som på sommaren. Det bombarderas nämligen med glass-bilder i våra flöden. Och vill man offra sig för konsten får man skippa sitt lakritsströssel. Den mest Instagram-vänliga sorten är den med mest färg!

7. Solbrända strandkroppar

Bikinibildernas tid är här. Från att ha suttit instängda i diverse varma täckjackor på bild resterande tid på året passar nu många på att visa upp beachkroppen. Kör du på kombon med solbränd hud, fötterna vid strandkanten och blickandes ut mot horisonten så har du många likes att vänta.

8. Tjejgängen på restaurang

Hela gänget samlat för en middag på en restaurang med fantastisk vy. Leendes mot första bästa servitör som artigt tagit på sig uppgiften att föreviga ögonblicket. Klassisk sommarbild!

9. Konserterna

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Publikhav, vevande armar, en stor scen, strålkastare och konfetti. En konsertbild hör helt klart sommaren till. Hur många har du tagit?

10. Pink sky

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

En rosa himmel över en spegelblank sjö. Ett sådant ögonblick måste dokumenteras. Får du till den här bilden kommer likesen garanterat att rulla in.

11. Dagsfesten

Showartister som kommer ut i festliga outfits, skumpa och en massa bilder. En dagsfest i solen måste bara dokumenteras. Det får gärna vara palmer i bakgrunden också, så det känns som att du är utomlands.

12. Båtturen

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Yes, det här är livet!

13. Squad goals

Hela tjejgänget uppställda på rad i sina finaste sommaroutfits. Yep, vi har sett det förut. En lite extra jobbig bild att se i flödet när man har beslutat sig för att stanna hemma och äta chips en fredagskväll.

14. Levis-shortsen

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Sommaren är här och vi får äntligen visa upp våra jeansrumpor i shortsen of all times – Levis. De mest Instagram-vänliga shortsen du kan bära just nu.

Läs också:
Därför har dina vänner fler följare än du på Instagram
12 Instagram-bilder du garanterat har tröttnat på
Miranda Kerr har förlovat sig med Snapchat-miljardären (och så mycket kostade ringen!)

Foto: Instagram @jillvatle, allegra_bolkonska, eliskajo