Artikeln innehåller reklamlänkar
4 magiska Harry Potter-adventskalendrar julen 2020 

4 magiska Harry Potter-adventskalendrar julen 2020 

Vem vill inte räkna ned till jul med en riktigt härlig adventskalender! Här är 4 stycken med Harry Potter-tema som kommer göra december månad extra magisk.
8 saker du inte får missa när du besöker Harry Potter – och en du kan skippa
Slå på ljud

Tiden fram till jul kan kännas oändligt lång för den som längtar. Men med en fin och välfylld adventskalender blir dagarna fram till julafton också en del av den mysiga upplevelsen. Om du är ett fan av Harry Potter (troligtvis, eftersom du läser detta!) kommer här 4 adventskalendrar som du bara inte vill missa.

Harry Potter -adventskalender med Lego

Räkna ner till jul med 24 Lego-leksaker med Harry Potter-tema. Kalendern består av sex stycken minifigurer och välkända föremål och tillbehör från sagan om Harry Potter. Ju fler dagar som går, desto fler leksaker kommer du att ha för att återskapa den magiska julbalen på Hogwarts. Självklart kan du också använda Lego-figurerna tillsammans med andra Lego-set och klossar för att bygga egna fantasifulla verk.

Kalendern passar barn från 7 år.

Här kan du köpa den. (länk till Åhléns)

Harry Potter-adventskalender med skönhetsprodukter

Brittiska beautybutiken Boots säljer en adventskalender med Hogwarts Express-tema som innehåller 24 skönhetsgåvor i miniformat. Vad sägs om Gryffindor body wash, Hufflepuff badskum, Slytherin kroppspray eller Ravenclaw läppstift? Kalendern innehåller även en nyckelring, ögonmask, sminkborste och sminksvamp. Mysiga och väldoftande luckor för alla HP-fans!

Här kan du köpa den.

Harry Potter-adventskalender med strumpor

Om du har skostorlek 36-41 är denna strumpkalender som gjord för dig. Bakom tolv luckor gömmer sig lika många par sockor med HP-tema. Vissa är ankelkorta medan andra har långa skaft. Men, säger kanske du, varför bara tolv luckor? Tja, det kan vi inte svara på – men tekniskt sett får du ju faktiskt 24 stycken strumpor, i tolv par. Så vad sägs om att öppna en lucka varannan dag?

Här kan du köpa den.

Harry Potter-adventskalender med smycken

Halskedjor, berlocker, örhängen och armband fyller luckorna i The Carat Shops smyckeskalender. Varje smycke är silverpläterat och föreställer ett HP-inspirerat föremål, till exempel den gyllene kvicken, den magiska sorteringshatten, husalfen Dobby och Harry Potters berömda blixt i pannan. Observera att kalendern innehåller små delar som inte är lämpliga för barn under 3 år.

Här kan du köpa den.

LÄS MER:

Nu kan du kliva in i Harry Potters universum – som dig själv

Missarna från Harry Potter-filmerna som du inte har sett förut

Det gör skådisarna från Harry Potter i dag