5 saker du inte kommer kunna göra med nya Nokia 3310

Snart kommer den klassiska mobilen Nokia 3310 tillbaka till marknaden och nostalgin är total. Men Baaam vet vad du inte kommer att kunna göra med den klassiska tegelstenen.

Läs mer: Vad är det här? Läs mer om Baaam

17 år efter att telefonen först lanserades släpper Nokia en ny version av den klassiska modellen 3310. Men mobilen är inte omgjord till en smartphone utan förutom de basala telefonfunktionerna får användaren får nöja sig med spelet Snake, en kamera, mp3-spelare och FM-radio.

Baaam listar fem saker som du faktiskt inte kommer kunna göra med den nya mobilen.

Låtsas som att mobilen är död

Du kan inte längre ignorera telefonsamtal och sms med ursäkten ”min mobil dog”. Med batteritid på upp till en månad kan du inte längre ducka när när ditt gamla ragg ringer – dags att vara ärlig!

Stalka ditt ragg på sociala medier

På gott och på ont. Nya Nokia 3310 verkar inte ha sociala medier som Facebook, Instagram och Snapchat tillgängligt och dina möjligheter att hålla koll på ditt ragg blir avsevärt begränsade. Är det nu du övergår till att smyga runt i buskage utanför personens hus?

Gå runt med en trasig mobil

Om telefonen mot förmodan går sönder (ej troligt, på riktigt – det kommer inte att hända) så är det svårt att går runt med en trasig mobil med ursäkten att du inte har råd med en ny. Telefonen kostar nämligen bara 465 kronor.

Fota varje måltid innan du äter

Du kommer aldrig att bli den jobbiga personen som halar fram mobilen för att ta tio bilder på din måltid innan du ens börjar äta. Med en kamera med två megapixel är ansträngningen inte riktigt värt det. Eller kan man kanske få lite sympati-likes för nostalgiskt pixliga bilder?

Bli besatt av Pokémon Go (igen)

Det enda spel du har är Snake. Fast det enda spel du behöver är ju faktiskt Snake. Snake är allt. Snake är livet. Go Snake!

Foto: Nokia, IBL