fifty-shades-darker

6 saker du antagligen missade i Fifty Shades Darker-trailern

Äntligen har den första trailern till Fifty Shades Darker släppts. De flestas fokus låg nog på Christian och Ana, och därför har vi listat några saker du antagligen missade, och saker du behöver veta om den nya trailern.

Läs mer: Det kommer en till Fifty Shades of Grey-bok (här är ett utdrag!)

Nu har äntligen Fifty Shades Darker-trailern kommit, och som vi väntat. Något av de bästa förutom Mr.Grey var att Universal Pictures skrev att den var den första(!) officiella trailern. Vi kan alltså vänta oss ännu fler innan premiären i februari.

När du väl såg trailern låg nog ditt (precis som vårt) fokus på Christian och Anas förhållande och särskilt på den heta duschscenen. Trailern visade dock mer än bara det. Både detaljer och nya ansikten!

1. Du kan se vad Ana har på sitt bankkonto

I mitten av trailern får vi se Ana läsa sin mapp som Christian har om henne. Om man tittar riktigt noga och då menar vi riktigt noga, så kan man se hon har 683.16 dollar på sitt konto.

2. Den läskiga tjejen

Ingen missade nog den läskiga tjejen men vem är hon? Ni som läst boken har nog stenkoll men för er andra, så kan vi bara gissa att det antagligen är ett ex till Mr Grey.

3. Rita Ora är med!

Okej, så Rita Ora är inte riktigt med i trailern men hon syns på familjefoto!

4. Fotot på Ana

I delen av trailern där Ana står i galleriet kan man faktiskt se fotot på henne som hennes vän José tagit av henne!

5. Hej Kim Basinger!

I trailern dyker hon bara upp i några sekunder men vi kan nog anta att hon kommer synas mer i filmen. Kim Basinger spelar nämligen Elena, kvinnan som lärt Christian allt om BDSM.

6. Läskiga snubben

Ingen missade nog läskiga snubben. Vem han är? Anas chef i nästa film.

Läs mer:
Därför hoppar Jamie Dornan av Fifty Shades of Grey
Guide: Fifty Shades of Grey-sex för nybörjare
Quiz: Vem i Fifty shades of Grey är du mest lik?

Foto: Universal pictures / IBL