7 killar vi aldrig dejtar igen

7 killar vi aldrig dejtar igen

Kan killen som helst vill hålla saker och ting ”casual” och aldrig vill introducera dig för sin mamma, ändra sig? Svar: förmodligen inte. Här är sju killtyper som vi är trötta på att dejta.

Vi har försökt bevisa att vi är det bästa som har hänt de här killarna. Vi har försökt få dem att inse att det är värt att ge upp singellivet för oss. Men vi har också lärt oss att det inte går att ändra på någon. Istället måste vi välja att vara med dem som faktiskt är helt säkra på att de vill vara med oss. För det är vi värda. De här sju killtyperna gör du bäst i att hålla på avstånd.

#1 Killen som inte vill sätta en etikett på er

Den här snubben vill både ha kakan och äta den. Tyvärr innebär det ofta att han inte är beredd att ge upp sitt singelliv för att satsa på er istället. Ibland kan han tänka sig att vara exklusiv med dig, men han är rädd för etiketter och vad det innebär (läs: ansvar för dina känslor). Om du har känslor för honom som han skiter i – ställ ett ultimatum.

#2 Killen som inte vill lära känna dina vänner

Han kan lägga kärlek och energi på dig eftersom han tänker att det gynnar honom, men när det gäller dina vänner har han noll intresse. Trots att du förklarar att det är viktigt för dig, förstår han inte varför han ska behöva göra det. Han tänker främst på vad han själv får ut av saker. Du borde inspireras av honom och ta en funderare kring vad du får ut av en sådan person.

#3 Killen som pratar skit om din familj

Hur kan han inte förstå att det här bara kan bli fel? Även om du självklart är ursäktad när du pratar skit om någon familjemedlem, är det off limits för någon annan att göra det. I alla fall när det inte är i stöttande syfte. Snubben är antagligen osäker eller helt bakom flötet. Säg till och förhoppningsvis skärper han sig, annars är han ingenting att ha.

Läs även: När din bästa vän dejtar en douchebag

#4 Killen som bara vill ha dig när det är för sent

En riktigt sneaky variant. När du har tröttnat på den här snubbens velighet och lämnar honom kommer han på att du är grym (hallå, redan?). Men eftersom hans motto i livet verkar vara att gräset alltid är grönare på andra sidan, dröjer det oftast inte lång tid innan ni är tillbaka på ruta ett. Du är för bra för att vänta på någon som inte kan bestämma sig.

#5 Killen som inte låter dig träffa sin familj

Oh boy, vilken klassiker. Ni har varit tillsammans ett tag och allt är bra – förutom att han undviker att presentera dig för sin familj. Han vill vara helt ”säker” först, kanske för att själv inte bli sårad. Men alla är rädda och att skydda sig mot kärlek kommer aldrig att fungera i längden. Han måste våga släppa in dig för att det ska fungera.

#6 Killen som nedvärderar andra tjejer

”Jag är så glad att du inte är som andra tjejer” säger han. Och visst, det är menat som en komplimang, men han nedvärderar samtidigt hur tjejer brukar vara. Hans kvinnosyn verkar med andra ord inte superfräsch. Och vad händer dagen du beter dig som en typisk tjej i hans ögon? Hans indirekta krav på att du alltid ska vara ”skön” är stört oskönt.

#7 Killen som tjatar till sig sex

En snubbe som utsätter dig för tjatsex är inte bara tröttsam, han respekterar inte din vilja och det är allvarligt. Du har rätt till din kropp, dina känslor och ditt nej. Snubben som struntar i att det går över en gräns när han inte lyssnar. Det är raka motsatsen till vad sex handlar om. En vettig person vill inte att du ska ha sex för någon annans skull.

Läs även:
Cherrie till Baaam: ”Sök inte kärlek i någon annan”
8 tecken på att du och din partner borde göra slut
Vad betyder hans sega sms-svar? Baaam har svaret!

Av: Filippa Rosenberg

Foto: Thinkstock