7 sätt att göra ditt sexliv roligare

7 sätt att göra ditt sexliv roligare

Om ditt sexliv behöver ett uppsving, så är du inte ensam. 59 procent av de män och kvinnor som deltog i en studie gjord av International Communications Research ville att deras sexliv skulle bli mer lekfullt och roligt.

1. Sluta fejka. Du skulle antagligen inte säga till din partner att hens mat smakade fantastiskt om den inte gjorde det. Så varför skall du ljuga för din älskling i sovrummet? Om du vill ha ett hetare sexliv så sluta låtsas som om du tycker om någonting som inte gör dig upphetsad. Fejka aldrig en orgasm!

2. Klocka förspelet. Gör förspelet till just ett spel. Välj hur lång tid ni skall spendera på att ge varandra en skön stund och byt sedan. Använd en mobil eller slå på en spellista och kör en låt var.

3. Döda slentrianen. Ansträng dig för att förändra ert sexliv. Skriv en ”bucket-list” med ställen du vill ha sex på och bocka av med din partner, ha sex i alla rum UTOM sovrummet eller ställ klockan och väck din älskling med morgonsex innan jobbet.

4. Förverkliga dina fantasier. Tycker du det är jobbigt att säga rakt ut hur du vill ha det mellan lakanen? Säg att du drömde att du band fast din partner i sänggaveln, eller att du inte kan släppa den hetaste scenen ur Fifty Shades of Grey. Hen kommer att fatta vinken, och låta dig förverkliga dina fantasier.

5. Klä ut dig. Det kan kännas skrämmande och skämmigt, trots att ni varit ett par i en evighet. Men just därför, ta en chansning. Klä ut dig till någonting du vet att din partner tycker är sexigt, att låtsas vara något annan kan ta fram oanade sidor hos dig själv.

6. Ha sex efter humör. Känn efter hur du mår just idag och ha sex därefter. Vill du älska med din partner och ha ögonkontakt, välj missionären. Är du dundersugen och vill riva sönder kläderna, välj en ställning mot en vägg eller på ett bord. Ta kontroll!

7. Boka in sex. Ja, vi vet det kan låta supertrist och avtändande. Men faktum är att det faktiskt kan vara precis tvärt om. Vet du att ni skall ha sex ikväll så kan du ställa in din hjärna på det och smsa lite snuskigt till din partner, välja ut sexiga underkläder eller något annat som du går igång på.

Foto: All Over Press