Akta dig för Snapchats nya uppdatering på fyllan

Akta dig för Snapchats nya uppdatering på fyllan

Med hjälp av Snapchats nya uppdatering kommer dina stories att kunna bli synliga för hela världen (eller i alla fall för dem som befinner sig i samma stad som du). Den nya funktionen, som heter story explorer, testas just nu i New York och Los Angeles.

Med story explorer kan du swipea uppåt för att hitta sådana snaps som ingår i samma genre som de du brukar titta på. Om du sedan swipear neråt kommer du tillbaka till ursprungs-storien.

Exempel: Du är på en konsert i Los Angeles och din snap hamnar bland Los Angeles stories. Om personer då swipear uppåt kommer de att kunna se konserten från typ tio olika vinklar (din inkluderad).

Enligt Los Angeles Times har Snapchat jobbat fram en teknik för att kunna se vilka stories som är relaterade beroende på tid, plats och objekt i videon. Om testet i New York och Los Angeles går bra kommer funktionen att lanseras över hela världen.

Om du brukar lägga upp stories på fyllan bör du kanske tänka både en eller två gånger nu, då risken att du blir lokalkändis är ganska stor…

Läs också:
15 lögner ALLA tjejer intalar sig under en festkväll
Därför gillar killar snälla tjejer (det är bevisat!)
8 anledningar till att dejta en tjej med tatuering

Foto: All Over Press