alexandra kissie nilsson hatar och alskad

Alexandra Nilsson släpper en bok för att göra upp med Kissie

Alexandra Nilsson vill ta avstånd från sin bloggpersona Kissie - därför skriver hon nu en bok.

Alexandra Nilsson, du kanske känner henne bättre som Kissie, började blogga när hon var 15 år och det tog inte länge förrän hon var en ögonfrans i hela Sveriges öga – provocerande och svår att få därifrån.

Inspiration: Så såg bloggarna ut när de tog studenten

I dag har hennes blogg ungefär 120 000 läsare, dubbelt så många följare på Instagram och över 100 000 prenumeranter på Youtube. För ett tag sedan gjorde Alexandra en helomvändning från sitt tidigare kaxiga alterego och valde att ta upp frågor om till exempel feminism och sexism.

Som för att verkligen visa att den provocerande sidan av Kissie är förbi så har bloggerskan nu skrivit en bok: Hatad och älskad.

”Hatad och älskad är mitt bokslut; mitt farväl till den gamla, stökiga Kissie. När jag var femton år uppfann jag min bloggpersona, och snabbt blev jag en av Sveriges största och mest provocerande bloggare. Framöver vill jag fokusera på Alexandra Nilsson. I dag driver jag ett framgångsrikt företag byggt på mitt varumärke, och med det väljer jag att försöka göra skillnad. Varken mitt liv eller min blogg handlar om bara skönhet, fest och fillers längre, utan nu tar jag inte minst upp frågor som feminism och sexism” säger Alexandra i ett pressmeddelande.

kissie hatar och älskad

Alexandra Nilsson säger tack och hej till Kissie med hjälp av en bok.

Boken kommer att finnas i butik den 6 oktober!

Läs även:
It-tjejernas bästa restips inför sommaren 2016
Se Kenzas förlovningsring och rörande video från frieriet
Så är livet utan filter på Instagram

Foto: Instagram