redigera dina mobilbilder

Åtta grymma appar att redigera dina mobilbilder i

Att redigera dina mobilbilder är både roligt och utmanande. Baaam listar de åtta bästa apparna som garanterat kommer att ge dig fler likes på Instagram.

Brukar du vilja redigera dina mobilbilder innan du lägger upp dem på Instagram eller i andra sociala medier? Då borde du testa någon av dessa åtta redigeringsappar som finns tillgängliga för din Iphone.

1. VSCO

VSCO är en väldigt uppskattad och populär app bland de som föredrar att redigera mobilbilder. Förutom att du som användare kan göra om dina bilder rejält, så kan du dessutom utforska och hitta specifikt fotografiskt innehåll från appens egna community. Du kan även köpa till fler funktioner direkt i appen om du vill.
Pris: Gratis

2. Procam 3

Den här appen är utan tvekan den bästa kameraappen för iOS. Användaren har möjlighet att direkt i appen ändra bildens format samt justera videoupplösningen. Det går även att köpa till fler funktioner för den som vill få ut mesta möjliga.
Pris: 50 kronor

3. Hydra – Amazing Photography

Den här appen är utvecklad för att kunna ta bilder i bra kvalitet även när ljuset är dåligt. Förutom ett utmärkt HDR-läge för stillbilder och videos har appen en funktion för svagt ljus, zoom i realtid samt förmågan att skala upp dina bilder till hela 32 megapixlar. Perfekt om du vill göra en förstoring!
Pris: 50 kronor

4. Hipstamatic camera

Det här är en av de äldsta apparna att redigera dina mobilbilder i. Förutom en mängd olika filter erbjuder den många funktioner för dem som uppgraderar sig till pro. Då kan du bland annat justera ISO, slutartid och exponering. Hur bra?
Pris: 35 kronor

5. Camera+

Camera+ är ett utmärkt alternativ för dig med Iphone då det finns ett flertal olika redigeringsverktyg att välja mellan. Du kan lägga till särskilda effekter på dina bilder och få till rätt ljussättning beroende på i vilken miljö bilden är tagen.
Pris: 30 kronor

6. Nightcap PRO

Precis som namnet på appen antyder är den främst designad för att hjälpa dig att ta bra bilder där det är dålig ljussättning. Appen hjälper din kamera att ta tydliga bilder på kvällen eller i mörka rum. Utekvällen är räddad!
Pris: 20 kronor

7. ProCamera +

I ProCamera + hittar du funktioner som filter och flera olika redigeringseffekter. Precis som flera av dess konkurrenter erbjuder appen en snygg version även till Apple watch. Du kan köpa till fler effekter direkt i appen om du så önskar.
Pris: 50 kronor

8. Proshot

Proshot är en annan grym app för dig som vill redigera dina mobilbilder och videos. Den erbjuder en lång lista över funktioner och manuella kontrollpaneler som underlättar rejält. Du kan även välja olika typer av sätt att filma med din mobil och därmed skapa coola videoklipp med effekter direkt i telefonen.
Pris: 40 kronor

Missa inte:
Därför kan du bara neka vissa samtal på Iphone
Hemligheten är ute: Det står i:et i Iphone för
Så ska din Iphones nya uppdatering hjälpa dig att somna

Källa: BestProducts