Åtta serier som har premiär under hösten (missa inte!)

Åtta serier som har premiär under hösten (missa inte!)

Hösten är till för mysiga hemmakvällar i soffan, så varför inte kicka igång säsongen med en ny serie?

Finns det något mysigare än att kura upp sig i soffan med en kopp te och en filt i höst – och beta av en riktigt bra serie? Gamla favoriter gör comeback med nya säsonger, och helt nya serier har premiär. Vill du följa något riktigt spännande, ett kärleksdrama eller en härlig chic flick? Baaam har kollat upp höstens bästa serier för varje tycke och smak.

Läs också: 9 netflixserier som du inte får missa under 2016

Bläddra i bildspelet nedanför för att se vilka serier som har premiär i höst.

1. The Get Down: Serien handlar om ett gäng ungdomar som släpper loss sin kreativitet – och introducerar punk, hiphop och disco för världen. Serien hade premiär på Netflix den 12 augusti.

2. The Walking Dead: Sugen på lite skräck? Serien handlar om sheriffen Rick Grimes, som efter en zombieepidemi i USA försöker att leda en liten grupp människor till säkerhet. Säsong 7 har premiär på Kanal 9 i oktober.

3. Divorce: Älskar du Sarah Jessica Parker så måste du bara se den här tv-serien! Men den är långt ifrån Sex and the City. Sarah Jessica spelar rollen som Frances, en nyskild mamma som försöker få en ny start i livet. Serien har premiär på HBO den 9 oktober.

4. The Collection: Producenten bakom Ugly Betty och Desperate Housewives kommer med en ny serie. The Collection handlar om modehuset Sabine som drivs av Paul och Claude, och utspelar sig i Paris efter andra världskriget. Serien har premiär på SVT1 den 15 oktober.

5. Devious Maids: Serien handlar om fem målmedvetna latinamerikanska kvinnor som arbetar som hemhjälp åt rika och berömda i Beverly Hills, och bevarar en hel del mörka hemligheter. Devious Maids säsong 4 har premiär på Kanal 11 i höst.

6. Gilmore Girls: A year in the life: Äntligen är de tillbaka! I fyra avsnitt på 90 minuter vardera får du åter igen följa Lorelei och Rory i lilla Stars Hollow. Serien har premiär på Netflix den 25 november.

7. Syrror: Serien handlar om fyra sjuksköterskor på en akutmottagning i Stockholm, och präglas av både spänning, drama och romantik. Serien har premiär på TV4 i höst.

8. Juicebaren: Juicebaren är en berättelse om Stockholms innerstad och om ett gäng som jobbar i en superhopp juicebar. Serien fokuserar på ungdom, krav och kärlek – och om strävan efter att vara någon. Serien har premiär på SVT Play den 6 december.

Läs också:
Bert gör comeback (nya filmer ska släppas!)
22 anledningar till att du älskade The Hills
Åtta filmer att se på Netflix om du är olyckligt kär