rosa badbomber med doft av rosévin

Bada i rosévin och prosecco – här kan du köpa badbomberna

Drömmer du om sommarkvällar, uteserveringar och ett kallt glas bubbel? Då har vi en perfekt produkt för dig – nu kan du nämligen bada i prosecco och rosévin (nästan i alla fall).
5 hälsofördelar med att dricka champagne
Slå på ljud

2020 går inte direkt till historien som ett toppenår. Coronapandemi, isolering, och som grädde på moset ett december med cirka två soltimmar. Vi längtar mer än någonsin efter sol, bad, värme och ett iskallt glas rosé på en härlig uteservering.

Rosa badbomd med doft av rosévin

En liten räddare i nöden när du kan göra absolut noll av ovanstående saker kan kanske vara det du kommer att läsa nu. Du kan nämligen bada i rosévin, hemma i ditt eget badkar (om du har något, annars sluta läs nu för det kommer bara få dig att längta efter ännu mer saker du inte kan göra).

Ja, inte i riktigt rosévin, men i rosa badbomber som doftar exakt likadant. Den rosa färgen gör att vattnet ser ut precis som din favoritdricka och med lite fantasi kan du låtsas att bubblorna är från en sprakande flaska rosébubbel.

Badbomberna finns att köpa på bland annat Bluebox. Då får du 10 stycken för priset av 99 kronor. Så här skriver de själva på hemsidan:

”Känner du någon som älskar rosévin? Då är detta en perfekt present! Påsen innehåller tio små badbomber med en söt doft av rosévin. Badbomberna förvandlar vattnet till ett rosa, skimrande bad och gör badvattnet lika njutbart som ett glas rosé! Man slipper dessutom baksmällan efter. Fast å andra sidan, ett glas rosévin medan man badar vore ju det bästa av allt! Släpp i några badbomber, korka upp en flaska rosé och njut!”

Guldig badbomb med doft av prosecco

För den som gillar prosecco (eh, vem gör inte det?) finns liknande badbomber. 10 stycken guldiga badbomber finns att köpa även de för 99 kronor.

”Unna dig ett lyxigt bad med doft av prosecco! Dessa små badbomber färgar vattnet gult och gör det lite glittrigt. Ju fler badbomber du använder desto mer gyllene effekt. Släpp badbomberna i varmt vatten och se hur det brusar och bubblar!” står det på Bluebox hemsida.

Hörde vi skål?

Foto: TT, Bluebox

Relaterade artiklar
Efter lagändringen – nu kan du äntligen köpa rosa prosecco
5 festliga julkalendrar som innehåller alkohol
Sommar på burk med Häagen-Dazs nya roséglass