Biancas lägenhet till salu på Hemnet

Bianca Ingrosso säljer sin lägenhet – här är alla bilder!

Influencern och tv-personligheten Bianca Ingrosso säljer nu sin lägenhet. Ett trendigt och elegant hem placerat intill vattnet i Stockholm. Se bilderna från lägenheten här.

Under våren 2017 köpte Bianca Ingrosso sin första egna lägenhet. En tvårummare på 62 kvadratmeter, placerad i Norra Djurgårdsstaden, Stockholm. Och i samband med det stora köpet skrev hon om glädjen på sin blogg:

”Nu börjar mitt liv känner jag och jag är så sjukt taggad för detta!!! Längesen jag kände mig såhär lycklig.”

Men nu, knappt två år senare har Bianca Ingrosso bestämt sig för att flytta ifrån sin lägenhet – som nu ligger ute till försäljning på Hemnet.

Inredningsstilen är en mix av det moderna och eleganta

Lägenhetshuset är byggt 2012 och Bianca Ingrossos lägenheten är en gavellägenhet med utsikt över både vatten och natur. De 63 kvadratmeterna rymmer ett sovrum med flera garderober, badrum och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Därtill finns en stor balkong med utsikt mot innergården.

Inredningsstilen är en mix av det moderna och eleganta, med en väl sammanhållen färgskala. Sovrummet för tankarna till ett lyxigt hotellrum, med gardiner från golv till tak, heltäckningsmatta och en elegant sänggavel av sammet.

Bianca Ingrosso har varit på flera lägenhetsvisningar

Bianca Ingrosso har inte gått ut med varför hon ska sälja sin lägenhet, men har vid ett flertal tillfällen i sin podcast, Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B, berättat att hon har varit på flera lägenhetsvisningar den senaste tiden. Om hon har köpt en ny lägenhet är däremot inte bekräftat.

Utgångspriset på lägenheten i Norra Djurgårdsstaden är satt till 4 095 000 kronor, och när Bianca Ingrosso köpte lägenheten betalade hon 4 450 000 kronor.

Här kan du se fler bilder från lägenheten.

Foto: Adam Helbaoui/Kronfoto TT/Anders Wiklund Styling: Scandinavian Home för Bronze Fastighetsförmedling/mäklare: Joe Maatouk

Läs mer:

Ellos möter våren med rosa inredningskollektion – se våra 9 favoriter

Första hemmet – här är 24 inredningsprylar värda att investera i

Här är de 10 mest klickade bostäderna på Hemnet 2018