Bianca Ingrosso: "De kallar mig talanglös"

Bianca Ingrosso: "De kallar mig talanglös"

Bianca Ingrosso charmade oss ordentligt när hon medverkade i Let's Dance i våras – och nu är hon äntligen tillbaka med nya serien Wahlgrens. Baaam tog en pratstund med henne!

Bianca Ingrosso är född och uppvuxen i en stor artistfamilj med stark sammanhållning. Familjemedlemmarna är hennes bästa vänner och hon sover fortfarande i mamma Pernilla Wahlgrens säng.

Bianca jobbar med sin blogg och sina sociala kanaler. Med start i morgon kan vi dessutom följa hennes liv i realityserien ”Wahlgrens” på kanal 5 på torsdagar. Hon älskar att ha många bollar i luften.

Missa inte! Bianca Wahlgren: Det här finns alltid i min sminkväska

De kallar mig talanglös

Den senaste tiden har Bianca valt att varit öppen med sina tidigare ätstörningar, men under 2016 har Bianca mått bättre än på väldigt länge. Medverkan i realityserien Wahlgrens kommer verkligen visa alla hennes olika sidor. Både på gott och ont.

– Svenska folket kommer alltid att ha en bild av mig oavsett vad jag gör. Men jag bryr mig inte längre, jag skäms inte. Jag har en del haters men det konstiga är att det mestadels är kvinnor på 50+.

På riktigt?

– Ja, det kan man inte tro, eller hur? De skriver till mig och kallar mig talanglös, bortskämd och att jag lever på mammas pengar. De har problem med att jag bor hemma och tycker väl att jag borde flytta hemifrån. Men alla tar sin egen tid på sig. Jag får sällan dumma kommentarer från yngre.

Vi på Baaam älskar Bianca och toklängtar till premiären av Wahlgrens! Här är några av våra favorit-teasers från säsongen. Kan du hålla dig för skratt när du ser dem?

Missa inte! Kendall Jenner har gjort en ansiktstatuering – och den är så snygg

https://instagram.com/p/BLLNzahgp1I/?taken-by=biancaingrosso

I morgon kan du läsa en längre intervju med Bianca på Baaam!

Läs mer
Dumpa Tinder – så träffar du kärlek IRL
Cara Delevingnes nya tatuering är så sjukt verklig – se den här!
Bildspecial: Så snygg är Rihannas nya kollektion för Puma

Av: Alexandra Glahns