cat-bild-twitter

Se bilden som visar exakt hur det är att vara tjej på internet idag

17-åriga Cat la upp en bild på sin Snapchat på ett par hörlurar. En av hennes följare valde att svara med ett väldigt opassande svar.

Läs mer: BMW fälls för sexualiserande reklam med Gigi Hadid

Bilden som Cat la ut på sin Snapchat är på ett par enkla svarta hörlurar som ligger på ett täcke. På bilden hade hon skrivit ”New headphones”, inget mer. Som svar på Cats snap skrev personen ”You wearing those and nothing else, that would be heaven”.

Efter svaret bestämde sig Cat för att publicera bilden på Twitter. En bild som nu har retweetats över 30 000 gånger. För Buzzfeed berättar Cat att anledningen till att hon valde att publicera bilden var för att hon tidigare hört folk säga att den enda anledningen till att kvinnor utsätts för sexuella trakasserier är på grund av att de postar ”utmanande” bilder.

Personen som skrev svaret var inte någon Cat kände utan någon som bara börjat följa henne. Hon berättar också att när hon såg meddelandet kunde hon inte låta bli att tänka på hur det verkade omöjligt för en ung tjej att dela något på nätet utan att riskera att få olämpliga meddelanden.

Kommentarerna till hennes tweet har mestadels varit stöttande. Cat berättar att det varit hjärtevärmande att se att alla människor varit överens om detta är fel. Hon säger också att hon planerar att fortsätta att prata om sexuella trakasserier på nätet.

Läs mer:
Åtta serier som har premiär under hösten (missa inte!)
15 saker från skoltiden du minns om du var barn på 90-talet

Foto: Twitter/@catttttt___