blake lively gossip girl

Blake Lively avslöjar en stor nyhet om Gossip Girls framtid

Gossip Girl är en världens bästa tv-serier och du kan kolla om alla säsonger typ hur många gånger som helst. Men nu hoppas vi på att det kan komma nya avsnitt…

Det var fyra år sedan (!) Gossip Girl lades ner efter hela sex säsonger. Under alla 121 avsnitt välkomnades vi med Hello, Upper East Siders! – men vi får aldrig nog. Och nu ser vi ett ljus i tunneln för tv-seriens framtid!

Läs även: 8 walk in closets från tv-serier som gör oss gröna av avund

I en intervju med E! fick Blake Lively frågan om hon inte skulle kunna tänka sig att återförenas med sitt gamla Gossip Girl-crew – och vi älskar svaret.

”Jag vet inte, men det skulle vara roligt. Vi hade så himla roligt när vi spelade in serien och jag tror att alla skulle gilla att göra det igen.”

gossip girl

Sebastian Stan är peppad på att återförenas med Blake Lively.

OMG?! Flera av skådisarna är också med på att göra en uppföljning av tv-serien. Exempelvis Sebastian Stan, som spelade Carter Baizen, har tidigare varit positiv till en återförening.

”Jag vet inte vad resten har för sig, men jag är på. Det var en fantastisk upplevelse. Jag kommer alltid att vara lite svar för serien och alla som var med. Det känns som att vi alla växte upp ihop, så ja, jag vill göra det” sa Sebastian till E! News.

Men det finns en som inte är peppad på att fortsätta med tv-serien, nämligen Leighton Meester. När hon fick frågan om en återförening var hennes svar kort och väldigt tydligt: ”Nope”.

Då så.


Bildkälla

Läs även:
Se Blake Livelys fantastiska skogarderob (goals!)
16 bevis på att Chuck och Blair är det bästa paret någonsin
Video: Se Chuck Bass provspela för Gossip Girl (hur charmig?!)

Foto: IBL