Säg hej till Chrystelle Eriksberger – Baaams nya bloggare

Säg hej till Chrystelle Eriksberger – Baaams nya bloggare

I dag börjar modeprofilen Chrystelle Eriksberger blogga på Baaam och peppen är total. Lär känna Chrystelle här.

Chrystelle Eriksberger är influencer, content creator och fotograf. Hon är dessutom mamma, galet rolig och brinner för att belysa kvinnofrågor. Varje dag bjuder hon sina följare på en stor dos stilinspiration – och vi på Baaam är glada och förväntansfulla över att hon i dag blir en del av oss. Från och med nu hittar du Chrystelles blogg här!

Välkommen till Baaam härliga Chrystelle! Vi är så pepp på att du börjar blogga här. Hur känner du dig?

– Jag är så exalterad över att vara här och har en nytändning på bloggen.

Vad ser du mest fram emot med att bli en del av Baaam?

– Jag älskar innehållet på Baaam och känner igen mig i många artiklar som skrivs här, så jag ser fram emot att vara en vidare gren i det innehållet med en stor dos mode såklart.

Vad kommer vi få läsa om i din blogg?

– Ni kommer att få ta del av mycket mode och inspiration men också många kärnfrågor som är viktiga för mig, som feminism och andra kvinnofrågor.

Din stil är ju to die for. Vilket plagg i garderoben kan du inte leva utan?

– Åh tack snälla! Solglasögon eller glasögon i allmänhet. Jag har alltid minst två par i väskan och jag använder dem året runt. På vintern när det är mörkt använder jag mest klart glas eller kanske någon ljus färg, som gult. Jag samlar ju på glasögon och äger cirka 100 par i dag. Det är en ombytlig accessoar som förhöjer vilken outfit som helst.

En stressig morgon, du har klädkris, vad tar du på dig?

– Accessoarernas makt kommer för evigt att vara min räddning, haha! Jeans och t-shirt är den bästa basen att bygga kring. Alla har ett par favoritjeans i garderoben som de trivs i, som sitter sådär perfekt och som dessutom är sköna att ha på sig. Har du inte det är det dags att fixa det asap. Samma sak gäller t-shirts. Jag brukar köra enfärgat och då funkar svart bra för mig. För att liva upp en ”jeans och t-shirt-outfit” satsar jag på ett par stora örhängen, ett par gaffas (glasögon), ett par coola stövlar med klack alternativt ett par krispiga sneakers, kanske en fuskpäls och en färgglad handväska. Klart!

Utöver ditt modeintresse, vilka andra områden brinner du särskilt mycket för?

– Som jag nämnde tidigare är kvinnofrågor väldigt viktigt för mig. Jag kommer från en kongolesisk familj där det kulturellt ligger mycket ansvar på mamman i hemmet. Oftast är det stora familjer med många barn där mamman förväntas fixa det mesta i hushållet, jobba och försörja familjen. Jag har alltid varit omringad av starka kvinnor under min uppväxt, framförallt mamma. Jag har sett många kvinnor skapa allt de har för sig själva och det är någonting som inspirerar mig i mitt liv. Jag vill med mitt innehåll få människor att tänka till och skapa diskussioner där det behöver diskuteras.

Hur ser en perfekt helg ut?

– Åh jag älskar att hänga med min familj så vi brukar försöka hitta på minst en utflykt varje helg. Barnen älskar att vara ute i naturen så en utflykt till skogen är perfekt. Både jag och min man älskar att träna på gym så att klämma in två pass på helgen är perfekt för oss. Sen är det trevligt att träffa vänner, så en middag med mina favorittjejer är alltid härligt. Annars gillar jag inte så mycket att planera och boka upp saker på helgen, det är ändå skönast att få vara spontan.

Vad händer i höst?

– Så mycket kul! Jag har precis skrivit kontrakt för ett nytt jobb som senior salesman (saleswoman) på Mynewsdesk, vilket jag är taggad på. Sen har vi bloggen här på Baaam som jag satsar stort på och även andra projekt jag har på gång. Jag har även anställt en assistent som ska hjälpa mig ro projekten i hamn, så ser fram emot att jobba med henne. Jag fyller också 30 år i vinter och planerar lite kalas… Så full rulle som vanligt, haha!

Läs Chrystelles blogg här!

Foto: Chrystelle