harry potter böcker 2016

Då släpps tre nya Harry Potter-böcker

Precis när vi trodde att vi hade fått den sista boken om Harry Potter visar det sig att ytterligare tre kommer att släppas.

Det var så sent som för några veckor sedan som den sista boken i serien om Harry Potter släpptes. Boken, som egentligen är ett manus till en teaterpjäs, tar oss med på resan med Harry Potter efter tiden på Hogwarts.

harry potter böcker 2016

Harry Potter-böckerna släpps i september 2016.

Men bara ett par veckor sedan står det klart att ytterligare tre böcker om Harry Potter snart landar i butik.

Det var sajten Contactmusic som uppmärksammade att både Apples digitala bokhandel samt Amazon har tre nya böcker om Harry Potter, ”Short stories from Hogwarts of power, politics and pesky poltergeists”, Short stories from Hogwarts of heroism, hardship an dangerous hobbies” samt ”Hogwarts: An incomplete and unreliable guide”, tillgängliga för förhandsbeställning.

Relaterat: Se Harry Potter-landets nya berg- och dalbana

Varken J.K. Rowling eller hennes bokförlag har kommenterat böckerna, men det går att läsa att serien heter ”Pottermore Presents”, och att böckerna innehåller korta berättelser från Harry Potters värld.

Att döma av sajterna släpps böckerna redan den 6 september i år. Framöver kommer även tre nya Harry Potter-filmer släppas.

Läs även:
14 träningströjor dig som älskar Harry Potter
24 magiska tatueringar inspirerade av Harry Potter
Här är Snapes dolda budskap till Harry Potter (det är sån fint!)

Foto: IBL