Dakota Johnson berättar allt om sexscenerna med Jamie Dornan

Dakota Johnson berättar allt om sexscenerna med Jamie Dornan

Stelt och obekvämt eller avslappnat och tryggt? Dakota Johnson berättar allt om nakenscenerna med Jamie Dornan – och om romansryktena som omger stjärnorna.

Läs mer: Låtlistan till Fifty Shades Darker är här – och den är riktigt stjärnspäckad

Vi längtar galet mycket efter Fifty Shades Darker – och den 10 februari kan inte komma snabbt nog.

Stjärnan Dakota Johnson har under Fifty Shades-serien varit naken på ett känslomässigt plan så väl som fysiskt, och i en intervju i Vogue berättar hon om hur det egentligen är att filma de heta nakenscenerna.

– Nakenhet är väldigt intressant för en skådespelare. Jamie och jag jobbade så otroligt nära under så lång tid. Det fanns inga hämningar och det var väldigt ärligt och fullt av tillit. Men jag menar, vilken chansning! Tänk om han hade visat sig vara en skitstövel?, säger hon till Vogue.

Dakota är osäker på om hon kommer fortsätta göra nakenscener när hon blir äldre men tror att hon har ett mer europeiskt tankesätt kring nakenscener.

– Jag vill inte se någon ha på sig bh och trosor i en sexscen. För helt ärligt – folk är nakna när de knullar, säger hon.

Hon pratade också lite lekfullt och hemlighetsfullt om ryktena som florerat om henne och Jamie Dornan. De något motsägelsefulla ryktena handlar dels om att de båda skådisarna har en flört, dels om att de inte tål varandra.

– Vi hatar varandra och vi har en affär, så alla har rätt. Vad sägs om det?

Läs även:
Nu är den nya – och ännu hetare – trailern för Fifty Shades Darker här
Lyssna på Zayn och Taylor Swifts nya låt till Fifty Shades Darker
Nu kan du återskapa sexet från Fifty Shades Darker – med nya sexleksaker

Foto: IBL