Därför gråter Lena Dunham över Girls

Nu har sista avsnitten av Girls spelats in och om du älskar serien lika mycket som vi, kommer du förstå Lena Dunhams reaktion.

Samtidigt som vi toklängtar efter nya avsnitt av Girls, vill vi inte riktigt att den allra sista säsongen av HBO-serien ska vara här. Separationsångesten är ett faktum och under förra veckan spelades de sista avsnitten in. Det blev minst sagt känslosamt för skådespelarna och en gråtande Lena Dunham tog tillfället i akt att tacka teamet och alla fans på Instagram i fyra olika inlägg.

”Jag vet att jag inte är ensam i ’Girls family’ när jag säger att det är ett av de största och mest kraftfulla kapitlen i mitt liv hittills”, skriver hon i ett av inläggen.

Till fansen skriver hon: ”Ni har fått mig att tro att det finns en plats för konstiga tjejer och de som ännu inte vet vem de ska älska”.

”Vi är bara precis i början av en gyllene era där varje kvinna, oavsett ursprung, religion, kroppstyp eller det kön du är född med, kan berätta sin historia och få den hörd”, tillägger hon och uppmanar sina följare att fortsätta kämpa för en sådan värld. Se inläggen nedan.

Missa inte! Lena Dunham skakar rumpan för att få folk att rösta

Kommer du att sakna Girls?

Läs mer
Spana in underklädeskampanjen med Lena Dunham och Jemima Kirke som hyllar alla kroppar
Nakna Lena Dunham visar upp baksidan av kändislivet
Lena Dunham talar ut om dåligt sex

Bildkälla IBL @lenadunham