Därför har vältränade singlar lättare att hitta kärleken

Därför har vältränade singlar lättare att hitta kärleken

Alla vet att träning har en positiv effekt på hälsan och kroppen, men nu visar en ny undersökning från eDarling att det även gör att du lättare hittar kärleken.

Hela 73 procent av personerna i studien anser att aktiva singlar som tränar anses som sexigare än de som inte utövar någon form av fysiskt aktivitet. De som är vältränade anses även ha högre självförtroende och vara mer sexuellt aktiva.

Gymmet kan också vara ett bra ställe att träffa andra singlar på, då hela 36 procent av singlarna uppgav att de någon gång har träffat en partner på ett ställe relaterat till sport eller träning.

En ännu bättre idé är kanske att haffa snyggingarna när de är påväg ut från gymmet. 60 procent av deltagarna säger nämligen att de känner sig mycket mer öppna och energiska att träffa nya människor efter att de utövat en sport.

Träning som träning tänker du nu? Men icke. Det är inte vilka sporter som helst som attraherar de svenska singelkillarna- och tjejerna. Tjejerna tycker att volleyboll är sexigast medan killar ansåg att simning var den sexigaste sporten.

Här kan du se hela listan på de sexigaste sporterna!
Bildkälla

Huvudfoto: All Over Press