Därför hoppar Jamie Dornan av Fifty Shades of Grey

Därför hoppar Jamie Dornan av Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey har minst sagt gjort succé på bioduken. Nu avslöjar Jamie Dornan att han är klar med huvudrollen som Mr Grey.

Det spekulerades länge i vem som skulle få rollen som Mr Grey i filmerna som bygger på EL James ”Fifty shades”-böcker. När det till sist stod klart att det var Jamie Dornan som fick rollen mottogs det positivt från fansen. Men, nu har han fått nog.

Missa inte! Här är anledningarna till att du faller för bad boys (och bad girls)

Inspelningen av uppföljarna ”Fifty Shades Darker” och ”Fifty Shades Freed” är precis klar och i en intervju med tidningen The Sun avslöjar Dornan att han inte kommer spela huvudrollen igen även om det skulle bli en film av författarens fjärde verk i serien, ”Grey — all about his character”.

– Vi har precis gjort två filmer till, och jag är färdig nu. Jag har gjort Fifty Shades i en evighet, säger han till tidningen.

– Jag går snabbt vidare mentalt. Även om andra tycker att man är synonym med en karaktär så känner jag att ’okej, nu är det gjort’ och går vidare till nästa projekt, fortsätter han.

”Fifty shades darker” och ”Fifty shades freed” där Jamie Dornan spelar mot den kvinnliga huvudrollen Dakota Johnson, har premiär under 2017 respektive 2018.

Läs mer
Fifty Shades of Grey-sex för nybörjare

Läsarnas pinsamma – och jobbiga – sexminnen

Bildkälla IBL