Dasha Girine är Baaams nya bloggare

Dasha Girine är Baaams nya bloggare

Vi är så glada och peppade över att Dasha Girine i dag börjar blogga på Baaam. Lär känna henne här!

Dasha är en av Sveriges främsta livsstilsbloggare och har varit aktiv bloggare i hela tolv år. Tiotusentals unga kvinnor följer henne dagligen i sociala medier och i bloggen, där hon i nära relation till sina läsare varvar livsstil med kärlek, relationer, karriär och recept.

Från och med i dag blir Dasha en del av Baaam och du läser hennes blogg här!

Välkommen till Baaam härliga Dasha! Vi är så pepp på att du börjar blogga här. Hur känner du dig?

– Åh som om jag flyttat och ska börja i en ny skola. Pirrig, lite nervös och otroligt förväntansfull. Känns fräscht med nytt team och nya kollegor. Ser mycket fram emot att vända blad och lägga i en till växel. Känns som nyår för bloggen! Lite ”nu jävlar, det här året ska jag uppnå X X X”.

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?

– Jag skriver mycket om livet. Hur känns livet just nu? Är det sprudlande glittrigt, skavigt eller rent ut sagt helt svart? Jag är väldigt personlig. Jag berättar gärna allt om mina känslor, funderingar men skulle t.ex. inte hänga ut en vän. Jag skriver även dagligen om karriär och försöker peppa unga tjejer att våga och ta för sig av livet. Ingen kommer att knacka på din dörr och erbjuda dig din drömprins, eller drömjobbet eller ens servera dig en hobby på ett silverfat. Jag försöker inspirera till att våga mer här i livet. För i slutet av dagen är det ingenting som spelar någon roll förutom relationen man har till sig själv och vad man väljer att göra med sitt liv.

Finns det något du aldrig skriver om?

– Absolut, orimliga saker. Som andras hemligheter, eller väldigt privata saker som kanske har med mig att göra men även involverar andra personer. Ja, men privata angelägenheter helt enkelt?

Du bloggar ju en hel del om recept. Du får äta en rätt varje dag, resten av ditt liv, vilken väljer du?

– T A C O S. Älskar tacos! Sen kan man variera det på så himla många olika sätt. (Här har jag gjort en steg för steg-guide till den perfekta tacosen!)

En stressig morgon, du har klädkris, vad tar du på dig?

– Mina sju år gamla (låga) Acne pistols, en vippig kjol och t-shirt eller tjocktröja upptill beroende på årstid.

Hur ser en perfekt helg ut?

– Börjar med en föning på Bangerhead som följs av en AW på Grodan där några kompisar avlöser några andra. När det blir middagstid så köper jag hem mat och lagar en-, tre- eller kanske till och med en fyrarätters middag hemma hos mig till några vänner som följt med hem. Blir en tidig rödpangsmiddag som avslutas med charader där hälften blir ovänner och andra halvan kiknar av garv. På lördagen är alla vänner igen och efter att jag gått en pw i solen och gjort mig i ordning så möts vi alla från kvällen innan upp för brunch. Efter några glas bubbel shoppas det på stan och när det är kväll äter vi middag på Kasai och dansar sedan på FoU tills solen går upp. Söndag är en vilodag i min bok och hela dagen regnar det ute så den spenderas i soffan med en Cola zero i ena handen, min killes hand i andra och min favoritfilm ”Big Fish” spelandes framför mig.

Vad händer i höst?

– Jag flyttar äntligen in på ett kontor och fokus i höst är jobb. Jag ska satsa mycket på bloggen, Youtube och min hälsa. Planen är att vara den bästa versionen av mig själv när det är vinter.

Välkommen igen härliga Dasha!

Här hittar du Dashas blogg!

Foto: Dasha Girine