rosa och glittrig drink bredvid en flaska med glitter fisk diamond.

Den perfekta nyårsdrinken – bubbel, glitter och inslag av rosa

Letar du efter inspiration till den perfekta nyårsdrinken? Då har du hittat rätt. Här är drinken som är rosa, glittrig och innehåller bubbel – med andra ord allt du vill ha på nyårsafton (och i livet).

Vem vill inte ha lite extra glitter på nyårsafton? Numera finns det många sätt att sätta extra guldkant på dina drinkar, bokstavligen. Det finns vodka med guldkorn i, det finns glitter som du själv blandar i dina drinkar, och så finns det Glitter Fisk Diamond.

Glitter Fisk Diamond – perfekt till drinkar på nyår

Glitter Fisk Diamond är en vegansk, glittrig drinkmix som smakar fläder och lime. Den har en alkoholhalt på 15 procent och säljs på Systembolaget för 189 kronor. Det är den danska sprittillverkaren United Drinks som ligger bakom den glittriga succén som passar till alla festliga tillfällen (eller bara alla tillfällen).

På Glitter Fisks Instagramsida tipsar de ständigt om en mängd härliga recept, och nu till nyår passar drinkmixen perfekt. En av våra favoriter är helt klart den rosa, glittriga drinken som de kort och gott kallar för ”pink & sparkling”.

Här nedan hittar du receptet på denna rosa, glittriga och alldeles underbara nyårsdrink.

Recept på en rosa och glittrig drink gjord på bubbel:

1 del Glitter Fisk Diamond

1 del valfritt bubbel (vi föreslår prosecco)

1 del rosa saft, exempelvis hallonsaft eller Fun Lights pink lemonade

Is

Häll saft, Glitter Fisk och is i en shaker och skaka. Har du ingen shaker fungerar det lika bra att röra ingredienserna i ett glas med is tills allt är kallt. Häll upp det i ett fint glas och toppa med bubbel. Redo att serveras!

Foto: United Drinks

Glitter och guld – så sätter du guldkant på nyårsdrinkarna

Efter lagändringen – nu kan du äntligen köpa rosa prosecco

18 detaljer som sätter guldkant på nyårsfesten