partner otrogen tinder

Så vet du om din partner är otrogen på Tinder

Misstänker du att din partner är otrogen på Tinder? Nu finns appen som kan bekräfta eller avskriva dina misstankar.

Mardrömshistorierna om folk som har kommit på sin partner med att vara otrogen på Tinder är många. Och om du själv misstänker samma sak och inte känner för att snoka i hens mobil kan du via en ny app ta reda på om din magkänsla stämmer eller inte.

Appen Swipebuster är utvecklad för att stalka på Tinder åt dig. För ungefär 40 kronor får du tre sökningar på till exempel namn, kön, plats och när hen använde Tinder sist, vilket skulle kunna avslöja din partner om hen är otrogen. Eller okej, det kan åtminstone avslöja om din partner överhuvudtaget har Tinder och när hen i så fall senast var aktiv i appen.

”Många vet inte hur mycket information om dem som faktiskt finns tillgängligt”, förklarar appens grundare för Vanity Fair och tillägger att hela Swipebusters affärsidé bygger på att samla uppgifter som är helt offentliga från och med att du har signat upp dig på Tinder.

Du kan ladda ner appen i App store, men i ärlighetens namn skulle vi snarare rekommendera att fråga din partner rakt ut om du känner dig orolig – ärlighet varar, trots allt, längst.

Läs även:
Därför misslyckas du på Tinder
Tinder ska hjälpa användare med könssjukdomar
Syskonen återförenades efter 16 år – på Tinder

Foto: All Over Press