Fifty Shades of Grey

E.L. James avslöjar mer om nya Fifty shades of Grey-boken

Internet stannade totalt igår när nyheten kablades ut om att E.L. James släpper en ny bok, ”Grey”, i Fifty shades of Grey-serien. Nu har författaren avslöjat mer om den kommande boken, som återger handlingen i första boken fast ur Christian Greys perspektiv.

– Christian är en komplex karaktär, och läsarna har alltid fascinerats av hans begär och motivation, samt hans trassliga förflutna. Dessutom vet alla som har varit i ett förhållande att det finns två sidor av varje historia, berättar hon i ett pressmeddelande om den 576 sidor långa boken.

– Den här boken har alla tilltalande attribut som dess föregångare, och jag kan knappt vänta tills Fifty shades-fansen får uppleva historien igen, från ett perspektiv de länge har längtat efter, tillägger Anne Messitte, förläggare, och avslöjar att fansen äntligen kommer att förstå varför Christian beter sig som han gör.

Samtidigt passar hon på att bekräfta att det finns planer att göra film av den fjärde boken också, samt att den kommer ut i butik den 18 juni i Storbritannien och USA, passande nog på Mr. Greys födelsedag.

Foto: All Over Press