Efter uppehållet – nu är Kim Kardashian tillbaka på Instagram

Kim Kardashian har varit borta från sociala medier sedan det brutala rånet i oktober, men nu har stjärnan tagit ett steg ut i offentligheten med sin första bild på Instagram sedan uppehållet.

Läs mer: Tutorial: Kim Kardashians bästa strobingknep

Sedan Kim Kardashian i oktober rånades i sitt hotellrum i Paris har hon undvikit sociala medier och strålkastarljuset. Den första aktiviteten i Kims sociala medier kom först i november på hennes Facebook-sida, och i går kväll gjorde hon sitt första inlägg på Instagram sen den traumatiska händelsen.

Bilden föreställer Kim, Kanye West och deras barn North och Saint, och bildtexten lyder helt enkelt: ”family”. Inlägget har i skrivande stund 3,3 miljoner likes och tiotusentals kommentarer där folk uttrycker sin glädje över återkomsten till Instagram.

Kändisfamiljen har haft ett minst sagt turbulent år. Förutom det brutala rånet i oktober drabbades även Kims make Kanye av ett sammanbrott i november och fördes akut till sjukhus för psykiatrisk utredning.

Förutom bilden på Instagram publicerade Kim även en video på sin app och hemsida. I videon får vi se intima familjebilder på Saints första steg, när Kanye överraskar Kim på mors dag och bilder från julhelgen.

Läs även:
Kim Kardashian och Kanye West första dejt (se filmklippet här!)
Forskare: Ta efter Kanye och bli mer kreativ
Video: Se Kim och Kanyes misslyckade tv-show från 2008

Foto: @kimkardashian, IBL