Från kock till au pair – här är teamet som omger Isabella Löwengrip

Från kock till au pair – här är teamet som omger Isabella Löwengrip

Städhjälp, hemhjälp, au pair och kock. Isabella Löwengrip berättar om teamet som hjälper henne i vardagen och hur stora hennes utgifter är varje månad.

Läs mer: Så mycket tjänar Isabella Löwengrip i månaden – bara på sin blogg

Isabella Löwengrip har tidigare berättat om hur hon anlitar hjälp med städning och barn för att hinna med sitt hektiska arbetsliv. När entreprenören, som förra veckans utsågs till näringslivets mäktigaste kvinna, gästade Alex Schulmans podcast ”Schulman Show” berättade hon mer om hur hon får vardagen att gå ihop.

– Jag ser mig själv som en elitidrottare fast som entreprenör. Mitt största fokus i livet är att bygga bolag. Vi ska upp till en miljard på fem år. Jag kan inte hålla på och ta ut tvätten, stå och trängas på Ica eller laga mat. Jag kan, men då tar det energi från att bygga bolag. Så jag har valt att outsourca allt jag kan i mitt liv som tar energi, säger hon i podden.

I teamet som omger Isabella ingår hemhjälp på heltid, en amerikansk au pair, städning varje dag, en kock, en assistent som bland annat koordinerar kalendern, en advokat, två fotografer som fotar till bloggen och sociala medier, en person som hjälper till med Isabellas redovisning, en person som bokar hennes resor och en makeup-artist som sminkar henne.

– Jag fattar, det är jättesjukt. Men det handlar om att kunna lägga all min vakna tid på bolagen och barnen, säger hon och fortsätter:

– Jag är 27 år, jag ska hålla på tills jag dör i samma tempo. Och då måste jag orka, jag kan inte vara trött nu.

All extrahjälp leder också naturligtvis till höga fasta kostnader, drygt 120 000 kronor varje månad beräknar Isabella.

Hon har tidigare skrivit i bloggen om hennes höga jobbtempo. Hon kliver varje dag upp vid 06 för att jobba, umgås med barnen på eftermiddagen och fortsätter sedan jobba mellan 20-23.

”Jag ser det som en investering i mig själv, jag har ju precis börjat min resa. Ska vi bli ett nytt Estee Lauder kan jag ju inte vara trött nu”, skriver hon.

Foto: IBL