elon musk grimes barn

Grimes och Elon Musk har blivit föräldrar

Artisten Grimes och Tesla-grundaren Elon Musk har blivit föräldrar till en liten pojke. Namnet på den nyfödde är minst sagt unikt.

Den kanadensiska sångerskan Grimes, 32, har haft ett av- och på-förhållande med mångmiljardären Elon Musk, 48, i två år. Tidigare i år lade hon upp en bild på Instagram där hon visar upp sin gravidmage:

”Att vara gravid är väldigt vilt och ett slags krigstillstånd”, skrev sångerskan under bilden.

Nu har parets pojke fötts, och namnet på den lille avslöjats.

Visar upp bilder

Pojken som föddes på måndagen blir Elon Musks sjätte son då han har fem barn från ett tidigare äktenskap, och Grimes första barn. I en konversation med sina följare på Twitter berättade Musk vad sonen kommer heta. Håll i dig nu, för detta är ovanligt. Barnets namn är X Æ A-12 Musk.

Han visade också upp en bild på barnet:

Samt en bild på sig själv med X Æ A-12:

Klurigt uttal

Musk passade på att ge tummen upp till en följare som gav sig för en gissning på hur barnets namn ska uttalas: X Ash Archangel. ’X’ skulle i en sådan formel också kunna uttalas ’Variable’. Det återstår att se om så är fallet med den nyföddes namn.

Mamma Grimes, vars riktiga namn är Claire Elise Boucher, har i skrivande stund inte postat någonting om sin nyfödde i sociala medier. Men vi kan påminna oss om hur hon 2018 tillkännagav att hon hade bytt namn till ’c’, som i den matematiska beteckningen för ’ljusets hastighet’.

Källa: Cosmopolitan

Foto: TT

LÄS MER:

Kändisbarnen med flest följare på Instagram

Kändisbarnen som satsar på musik precis som sina föräldrar

Det heter influencerbarnen – namn att inspireras av