Lucky Blue Smith

Här är it-killarna du måste ha koll på just nu

Lucky Blue Smith

Killen med det mest perfekta modellnamnet vi någonsin hört (yes, det är hans riktiga namn) är bara 17 år, men han redan jobbat med stora namn som Tom Ford, Versace och Tommy Hilfiger. Just nu spelar han in den romantiska långfilmen Love everlasting och han är även med i ett band, The atomics, tillsammans med sina tre supersnygga systrar. Lucky ser ut som en blond gud och om vi var 17 vet vi vems namn vi skulle ha klottrat över hela vår dagbok.

Lucky i siffror

2.1 miljoner följare på Instagram @luckybsmith

221 000 följare på Twitter @luckybsmith

Cameron Dallas

För drygt två år sedan började Cameron Dallas, 21, att posta skämtsamma små filmklipp på Vine, appen där du delar med dig av fyra sekunder långa filmsekvenser. Nu är han en sociala medier-sensation med nästan 30 miljoner följare om man räknar in Vine, Youtube, Instagram, Snapchat och Twitter. Cameron har medverkat i filmer och tv-serier, släppt en singel och, just det, han modellar för Calvin Klein också.

Cameron i siffror

10,8 miljoner följare på Instagram @camerondallas

9,2 miljoner följare på Vine @camerondallas

Dagens bästa tips: Heta killar i sägen – det enda du behöver på Instagram

Moises Arias

De flesta känner igen Moises Arias, 21, som lilla Rico Suave från Disney channels Hannah Montana. Men den lilla Disney-killen är borta. Numera sportar Moises en mer alternativ look och har blivit vår nya favoritfotograf. Genom hans kameralins får vi ta del av allt som händer bakom kulisserna hemma hos hans vänner Kylie och Kendall Jenner, Hailey Baldwin och Justin Bieber. Minns ni Kendalls nip slip-bild? Det var Moises som tog den.

Moises i siffror

521 000 följare på Instagram @490tx

400 000 följare på Twitter @ImNotMoises

Jaden Smith

Sjuttonåriga Jaden Smith, son till Will Smith, modellade nyligen för Louis Vuittons damlinje iklädd en svart kjol och fransig topp. Det gav både positiva och negativa reaktioner, men uppståndelse blev det. Han har varit med i flera filmer, bland annat The pursuit of happiness och Karate Kid. Jaden har dessutom en egen klädlinje och en karriär som rappare. På listan med tjejer som Jaden dejtat finns både Kylie Jenner och Vanessa Hudgens lillasyster Stella Hudgens. Det här med kjol verkar gå hem.

Jaden i siffror

2,8 miljoner följare på Instagram @christiaingrey

5,7 miljoner följare på Twitter @officialjaden

Anwar Hadid

Som om det inte var nog med Bella och Gigi Hadid, nu kommer den lika genetiskt lyckligt lottade lillbrorsan Anwar Hadid. Anwar är inte ens signad till någon modellagentur ännu, men han har redan synts i både Vogue och Nylon. Med tanke på hans efternamn, utseende och redan stora skara följare har Anwar karriären utstakad. Det här kommer blir den Hadid du ska ha koll på i år.

Anwar i siffror

534 000 följare på Instagram @anwarhadid

39 900 följare på Twitter @anwarhadid

Läs också:
Världens sexigaste läkare gör succé på Instagram
12 konton din pojkvän borde följa på Instagram
Här är killarna vi alla drömde om på 90-talet

Foto: All over press, Instagram