kim kardashian

Hemligheten bakom Kim Kardashians strikta diet

Kim Kardashian uppmärksammas väldigt ofta för sin välkända rumpa, som har blivit ett ideal som många vill uppnå. Nu avslöjar Kims dietist hur hennes matvanor faktiskt ser ut.

Kolla in: Hemligheten bakom Ellie Gouldings drömkropp

Sajten People har tagit ett snack med Dr. Philip Goglia som bestämmer vad både Kim och Khloé Kardashian ska äta. Här är hans grundregler.

1. Nolltolerans mot mejeriprodukter

”Mejeriprodukter är som att äta måttligt hårt slem. Det påverkar matsmältningen negativt, orsakar uppsvälldhet och gas och främjar även inflammation.”

2. Protein är toppen!

Enligt Dr. Philip Goglia är middagen dagens viktigaste mål, i alla fall när det kommer till proteinintaget.

”Fisk har en hel del antiinflammatoriska förmåner och boostar fettförbränningen när den konsumeras på kvällen. Men det måste vara en fet fisk såsom lax, havsabborre, svart torsk eller röding.”

Jessica Simpson: ”Så håller jag mig i form”

3. Tack och hej kolhydrater

Dietisten förbjuder sina klienter att få i sig jäst, mögel och gluten.

”Det innebär i princip inget bröd. Det är alldeles för mycket stärkelse och innehåller jäst, mögel och gluten. Visst, du kan få äta lite kolhydrater men stärkelsen du ska välja är de med en ingrediens såsom potatis, ris, havregryn, havreflingor eller havrepuffar.”

4. Vatten, vatten och ännu mer vatten

Dr. Goglia är en stor förespråkare av vatten. Huruvida nedanstående uttalande innehåller någon sanning låter vi vara osagt.

”Vatten reglerar temperaturen. Om du har druckit för lite vatten kan du inte reglera temperaturen och då börjar kroppen lagra fett under huden och fungera som isolering för att styra temperaturen.”

I senaste numret av Baaam kan du läsa vad en av Sveriges mest kunniga näringsfysiologer tycker om Kardashian-klanens dietregler. Missa inte det!

Relaterat:
Träna rumpan med den här effektiva övningen
Här är smoothien som får kändisarna i form
12 kändisar som visar hur träningskläder funkar till vardags

Foto: All Over Press, Instagram