kanya sesser

Hon föddes utan ben - gör succé som modell

Bara en vecka gammal övergavs 23-åriga Kanya Sesser på trappan till ett buddhistcenter i Thailand. Vid fem års ålder adopterades hon av en familj i Portland, USA och 18 år senare gör hon succé i Los Angeles som modell.

Kanya har sedan tonåren medverkat i kampanjer för Volocom, Nike och Rip curl girl, och nu har hon blivit headhuntad för en karriär som underklädesmodell.

Läs också: Victoria’s secret-modellen i koma efter allvarlig olycka

”Jag älskar att tjäna pengar på det, och jag njuter av att få visa människor att skönhet kan se ut på olika sätt”, förklarar hon för Daily mail om de avklädda bilderna. ”Jag gillar att uttrycka mig på andra sätt, än vad folk vanligtvis ser mig i”, fortsätter hon, och tillägger att hon tjänar uppemot 10 000 kronor per fotografering.

Utöver sitt modellande är Kanya aktiv inom skidåkning, skateboarding och surfning och tränar inför paralympics 2018, och hon menar att karriären som modell är ett sidospår som hon gör för skojs skull.

”Jag gillar att vara tjejig, att bli sminkad och fixad. Men jag känner mig fin oavsett”, fortsatte hon. I framtiden hoppas hon att kunna skriva en bok om sina upplevelser för att hjälpa andra i liknande situationer.

Läs också: Svenska modellen Agnes är för ”tjock” för modevärlden

@yaptastic

Ett foto publicerat av Kanya Sesser (@kanyasesser)

So fun doing an interview today! Can't wait for Saturday. #nolegsnolimits

Ett foto publicerat av Kanya Sesser (@kanyasesser)

@catersnewsagency

Ett foto publicerat av Kanya Sesser (@kanyasesser)

@catersnewsagency #nolegsnolimits

Ett foto publicerat av Kanya Sesser (@kanyasesser)