Iphones nya uppdatering – genial för dig som tar många bilder

Iphones nya uppdatering – genial för dig som tar många bilder

Tar du selfies nästan varje dag och skulle du aldrig gå på restaurang utan att instagramma middagen? Då är Iphones nya uppdatering något för dig.

Om du tillhör dem som fotar i princip allt du ser och har cirka sju tusen bilder i telefonen, känner du förmodligen igen irritationsmomentet när du ska leta efter en gammal bild i kameraalbumet. Du scrollar och scrollar i en evighet (tills du råkar trycka på bildsnurran längst ner på skärmen, hamnar helt fel i ordningen och får börja om…).

Men, Iphones senaste uppdatering kommer hjälpa dig att hitta den där semesterbilden från sandstranden som du vill göra en #tbt av på Instagram.

Läs mer Forskning: Därför borde du ta fler selfies

Allt du behöver göra är att uppdatera till iOS 10. Då dyker det upp ett förstoringsglas längst upp i högra hörnet i ditt kameraalbum. Trycker du på förstoringsglaset kommer ett sökfält upp där du kan söka på bilden du letar efter.

Du kan till exempel skriva in en specifik stad eller ord som ”strand”, ”solhatt” eller ”glass”. Då kommer det fram olika album med förslag på bilder som passar ditt sökord.

Det bästa? Vi har testat och det fungerar faktiskt riktigt bra!

Läs mer
Snapchat lanserar en helt ny produkt – och byter namn
Geniala knepet som gör din Iphone snabbare – på 10 sekunder
Nu har Instagram äntligen släppt funktionen vi längtat efter

Bildkälla IBL