Så många kaffekoppar har det druckits i Gilmore Girls

Om du är ett Gilmore-fan vet du att Lorelai och Rory är trogna kaffeälskare. Faktum är att vi nu vet exakt hur många koppar kaffe de har druckit i Gilmore girls hittills.

Den 25 november är det äntligen premiär för den första delen av Gilmore Girls: A Year in the Life och som vi läntar! I sju säsonger och över 150 avsnitt har vi skrattat och gråtit framför vår älskade serie. Och hur många gånger har vi inte sett tjejerna köpa en take away? Men exakt hur stort är Lorelai och Rorys kaffeberoende egentligen? Det vet vi nu!

Läs även: Så mycket tjänar Alexis Bledel och Lauren Graham på Gilmore Girls

Det är PR-byrån Stylight som har sett om samtliga säsonger av serien och tagit fram siffror på det som tjejerna älskar mest, nämligen kaffe, mat, killar och långa konversationer.

Läs också: 15 gånger du har insett att du är beroende av kaffe

Under sju säsonger har Lorelai och Rory tillsammans druckit hela 397 koppar kaffe, varav de flesta avnjöts på “Luke’s Diner”. Till saken hör att Alexis Bledel, som spelar Rory, inte ens tycker om kaffe! Därför fylldes hennes kopp med läsk under inspelningen. Så kul!

Det har även räknats på hur många gånger tjejerna kysser sina killar under de tidigare säsongerna. Logan leder då han har kysst Rory 53 gånger hittils.

Se mer statistik och roliga detaljer på bilderna nedan!

Missa inte! Här är allt du behöver veta inför premiären av Gilmore Girls

Läs mer:
Läs mer: Se den nya trailern för Gilmore girls A Year In The Life
Här är trailern för Skönheten och odjuret – och den är magisk!
Gigi och Kendall tolkar Justin Biebers ”Baby” – och det är så roligt!

Bildkälla Warner Bros