12 kändisar som har blivit hemsökta av spöken

Tror du på andevärlden och övernaturliga väsen? Det finns en hel del kända personer som säger sig ha sett spöken. Här är tolv av dem!

Oavsett om du tror på att det finns en övernaturlig andevärld eller inte, så är det spännande (och samtidigt sjukt läskigt) att höra berättelser om spöken. Eller hur!? Baaam listar tolv kända personer som säger sig ha upplevt paranormala händelser.

Bläddra i bildspelet nedan för att se om din favoritkändis har mött andevärlden!

Läs mer: 15 skräckfilmer som kommer ge dig kalla kårar

Bläddra vidare för att se vilka kändisar som mött andevärlden.

Miley Cyrus flyttade in i en lägenhet som tidigare var ett hemsökt bageri. Hon berättar att hennes lillasyster brände sig i duschen när vattnet plötsligt blev kokhett och hon själv var med om en oförklarlig sak. ”Jag har sett en liten pojke sitta på handfatet när jag duschat. Jag gick dit natten därpå och jag svär på att jag såg honom igen, sitta där och dingla med benen, har Miley sagt.

Efter ett besök på Stull-kyrkogården i Kansas fick Ariana Grande skrämmande påhälsningar. ”Jag kände en sjuk känsla av negativitet över bilen, och det luktade svavel, vilket är tecken på demoner i närheten”, har Ariana sagt till Complex. Hon berättar att röda flammor, svarta skuggor och viskningar hördes i hennes rum natten därpå.

Enligt Demi Lovato är hennes barndomshem i Texas ”så sjukt hemsökt”. ”Det är en flicka som heter Emily, vi har haft både spökjägare och medium hemma”, säger hon. Demi menar att hon ofta såg Emily som liten och en dag frågade hennes mamma vem hon pratade med, varpå Demi svarade ”min bästa vän Emily, hon är lekfull”.

Kort efter att Matthew McConaughey flyttade in i sin nya lägenhet hörde han ljud, varpå han snabbt började undersöka saken (naken med ett basebollträ i handen). Det visade sig vara ett spöke kallat Madame Blue som gjorde väsen av sig. ”Hon är ett skönt spöke. Kanske är det på grund av att jag är naken hela tiden, som vi kommer bra överens” har han sagt.

Kate Hudson har i flera intervjuer sagt att både hon och hennes mamma Goldie Hawn är känsliga för andevärlden och att hon har sett spöken många gånger. Hon brukar även tipsa andra om hur du ska göra om du ser ett spöke, nämligen berätta för energin vad det är för år och förklara att hen inte längre hör hemma här.

Under en inspelning i ett hus i Los Angeles ska Katy Perry ha flippat ut. Hon var ensam i ett sovrum när hon plötsligt såg en mystisk man som stirrade tillbaka mot henne i spegeln. ”Katy rusade ut ur rummet, ner för den branta trappan och skrek så högt lungorna orkade. Alla försökte lugna henne men hon sa bara att hon vägrade gå tillbaka till rummet och ville bort så fort som möjligt”, har en källa som var på plats sagt om händelsen.

Jessica Alba hade en overklig spökupplevelse som barn när hon låg i sängen och skulle sova. ”Jag kände som ett tryck på kroppen och kunde inte resa på mig, jag kunde inte skrika eller prata, jag kunde inte göra någonting. När jag väl kunde röra på mig sprang jag skrikandes till mina föräldrar”.

Keanu Reeves har berättat för Jimmy Kimmel att han såg spöken när han var i sex-sju-årsåldern. ”Renata, vår nanny, var med oss i sovrummet och plötsligt kommer det en tom jacka flygande genom dörröppningen, helt utan kropp och helt utan ben. Sen bara försvann den” sa han.

År 1999 berättade Lucy Liu för US Weekly att hon hade haft en sexuell upplevelse med en ande när hon skulle sova. ”Något form av väsen kom, gud vet varifrån, och hade sex med mig. Det var härligt, jag kände allt och fick en orgasm, sen flög han iväg” sa hon.

Alyson Hannigan har i intervjuer berättat att hon tror att det spökar i huset hon bor i. ”Han är väldigt vänlig. En vän till mig såg honom för första gången och sa 'jag menar inte att skrämma dig nu men jag såg just en man följa med oss ut ur huset'”.

Kort efter att Niall Horan köpt sitt drömhus i Los Angeles fick han reda på att det är hemsökt. Den förra husägaren och skådespelerskan Gia Scala hittades död, blodig, naken och blåslagen i ett av sovrummen och sägs nu spöka runt. ”Jag har alltid känt att någonting var fel, huset är garanterat hemsökt, har Jack Krane som tidigare ägde huset sagt.

Ett spöke som heter Ryan sägs ha förföljt Lady Gaga under flera år. Till slut höll hon en seans tillsammans med vänner och efter det ska hon dessutom ha investerat i en elektronisk spökutrustning för att slippa spöket.

Läs mer:
Zara Larssons magiska framträdande ger oss rysningar – se det här!
13 tips! Så fixar du lyxigaste halloween-festen
21 enkla halloween-kostymer att göra själv

Bildkälla IBL