Kenza avslöjar allt om bröllopet nästa sommar

Kenza har fått en hel del frågor från sina bloggläsare om hennes kommande bröllop. Nu avslöjar hon allt i ett videoklipp på bloggen.

Det var på Kenza Zouitens 25 årsfest i april som pojkvännen Aleks Subosic gick upp på scen inför hennes vänner och familj och friade. Nu berättar hon allt om deras planer inför bröllopet som äger rum nästa sommar.

”Det känns konstigt, jag känner mig så vuxen, men det kommer bli så kul”, säger hon.

Kenza vill inte avslöja exakt vart de ska gifta sig, men hintar om att vigseln ska äga rum i ett slott ungefär en timme utanför Stockholm, för cirka 115 gäster. Temat på bröllopet blir bohemiskt och classy med en kunglig touch.

Läs också: Känd svensk designer gör Kenzas bröllopsklänning

Ingen präst

Varken Kenza eller Aleks är religiösa och kommer därför inte bli vigda av någon präst, berättar hon i videon: ”Det hade känts fel, och är är helt enkelt inget för oss”.

Har anlitat en bröllopsplanerare

Mycket jobb och lite tid gjorde att paret bestämde sig för att anlita en bröllopsplanerare. Hon heter Johanna Kajsson, och Kenza berättar att hon är säker på att hon kommer att ge dem deras drömbröllop: ”Jag är så glad för för att vi har en bröllopsplanerare. Det är galet hur mycket jobb det är. Jag kunde aldrig ha föreställt mig hur mycket! Det är skönt att hon hjälper oss”.

Kenza fick också frågan om det skulle bli en möhippa: ”Självklart blir det en möhippa, och jag ska festa såå hårt”. Men hon avslöjar inte hur hennes dröm-möhippa ser ut, då hon inte vill sätta press på sina brudtärnor: ”De vet hur jag vill ha det, och jag är säker på att de kommer att ge mig någonting riktigt roligt och speciellt”.

Hon skojar också om att hon och Aleks ska byta efternamn till Subouiten – en sammanslagning av deras efternamn. Sedan ändrar hon sig och berättar att Aleks kommer att behålla sitt efternamn, och att hennes blir Kenza Zouiten Subosic.

Vill du veta mer om Kenzas bröllop? Spana in hela videoklippet nedanför.

Läs också:
Så mycket är Kenzas förlovningsring värd
Så mycket omsätter Kenzas varumärke Ivy Revel
Kenza till Baaam: ”Ibland blir jag mentalt utmattad”

Foto: IBL