Kenza avslöjar barnets kön: "Känns alldeles fantastiskt"

Kenza avslöjar barnets kön: "Känns alldeles fantastiskt"

25 veckor in i graviditeten får vi äntligen veta om det blir en pojke eller flicka!

I januari i år bekräftade bloggerskan Kenza Zouiten Subosic att hon väntar barn. 27-åringen hade i flera år försökt att bli gravid, men stött på stora svårigheter. För trots sin unga ålder närmar hon sig klimakteriet – och att få barn på naturlig väg har därför varit en tuff utmaning.

–  Jag hade ingen aning om att man ens kunde hamna i klimakteriet så tidigt, sa Kenza när hon gästade programmet Nyhetsmorgon för några veckor sedan.

Nu, i vecka 25, avslöjar hon könet på barnet som hon och Aleks kallar för Bebor under graviditeten:

Vi ska få en pojke och det känns alldeles fantastiskt. Självklart hade det inte spelat någon roll för oss om Bebor var en flicka eller pojke, det vi önskade oss var ett välmående barn, men sedan vi på julafton fick reda på att det är en liten grabb så känns det ju så himla rätt. Såklart att det är en son. MIN son. Det är min son som får mitt hjärta att slå extra hårt, som får tårarna att rinna bara jag tänker på honom och vårt kommande liv ihop, det är min son jag känner små sparkar och knuffar ifrån. Mammas älskade lilla pojke. En liten miniversion av mannen jag älskar mest”, skriver hon på sin blogg.

På Instagram har Kenza även publicerat en bild med texten ”Mother and Son”, som på mindre än ett dygn redan fått över 135 000 likes.

Läs mer:

Kenzas kamp för barnet: ”Jag är nära klimakteriet”

Margaux Dietz om bröllopet: ”Nu jäklar kör vi!”

Bianca Ingrosso öppnar upp om uppbrottet från Phillipe

Foto: Kenza Zouiten Subovic//Instagram