kenza förlovning video

Se Kenzas förlovningsring och en rörande video från frieriet

I helgen förlovade sig Kenza Zouiten och Aleks Subosic. Nu visar hon upp förlovningsringen för första gången.

I lördags firade Kenza Zouiten sin 25-årsdag med en storslagen fest. Men vad hon inte hade en aning om var att festen skulle bli minnesvärd av mer än en anledning – under kvällen friade nämligen sambon Aleks Subosic till Kenza.

”Nu har jag hunnit landa i det hela och samlat mina känslor”, skriver Kenza i bloggen.

”Då kommer Aleks upp på scenen, tar tag i mikrofonen och säger att han vill säga några ord. Han plockar fram en svart liten ask ur fickan och säger att han har något han vill fråga mig. Sen går han ned på knä. Mannen i mitt liv. Klädd i uppknäppt paljettskjorta, vida byxor, galen frisyr och polisonger & mustasch som såg ut som jag vet inte vad. Och världens största leende. Han var vackrare än någonsin. Alla skriker, jag är i chock och när jag hör honom fråga “Vill du gifta dig med mig?” brister det och jag börjar gråta och vi kysser varandra och står och kramas och allt var bara helt underbart”, fortsätter hon.

kenza förlovningsring

Kenza visar upp sin förlovningsring i bloggen.

Men frieriet gick inte riktigt som Aleks hade tänkt sig – när han skulle trä på ringen råkade han nämligen tappa den bland all konfetti, och en smärre panik uppstod bland festgästerna.

”Vi står på alla fyra och letar ett bra tag, jag ser hur Aleks svettas och ett tag där trodde vi att den var borta för alltid haha”, skriver Kenza.

”Jag har aldrig varit så lycklig i hela mitt liv”

Vännen Simon Kachoa har också skrivit om paniken i sin blogg.

”Folk börjar leta, alltså ALLA letar efter hennes ring i typ 40 min. Jag tänker dom kommer aldrig hitta den då det ligger konfetti överallt”, bloggar han.

Men ringen återfanns och hamnade på Kenzas finger till slut – vilket gjorde henne till världens lyckligaste tjej. ”Jag har aldrig varit så lycklig i hela mitt liv”, säger hon.

”Aleksandar, det här är början på resten av vårt liv ihop och jag är så stolt över att kalla dig min blivande make. Jag älskar dig”, avslutar hon inlägget.

Foto: All Over Press/Kenzas.se