iphone 7

Läckta bilderna: Så kommer Iphone 7 att se ut

Förutom att det har ryktats om vad för nya funktioner Iphone 7 kommer att ha så har det även snackats om hur telefonen kommer att se ut - här är bilderna!

Ända sedan den senaste modellen av Iphone kom ut i butik har Apple-lovers över hela världens längtat efter uppdateringen: Iphone 7. Det har tisslats och tasslats om vad för nya funktioner den nya telefonen kommer att ha, till exempel har det ryktats om att den ska ha en skärm som utvidgar sig. Well, vi vet ingenting om det men nu har det dykt upp bilder på vad som kan vara den nya Iphone 7.

YAAAS: Här är nyheten om Iphone 7 som kommer få alla att jubla

För ett tag sedan hoppade alla Iphone-användare av glädje när det började cirkulera en bild på Iphone 7 – i svart! Men på de nya bilderna syns ingen svart variant, bara de klassiska färgerna space grey, silver, roséguld och guld.

Ett kort klipp släpptes också i samband med att den nya bilden började synas. Det sägs att man ska kunna se, på bara sex sekunder, att kameran är större, antennen går längst sidan och att jacket för hörlurarna är borttaget. Eh WHAT? Enligt sajten 9 to 5 Mac så ska den nya telefonen nämligen inte kunna ta de klassiska lurarna utan något helt nytt, exakt vad vet vi inte ännu…

Läs även:
Senaste nyheten om Iphone 7 är den bästa hittills
Läs Mark Zuckerbergs hyllade feminist-inlägg på Facebook
Bästa knepet för att rädda din vattenskadade Iphone

Foto: IBL