Laleh åker på sommarturné – här kan du se henne

Den sista maj släpper Laleh nya albumet VÄNTA!, och den 19 juni drar hennes sommarturné igång. Här kan du se henne spela!

Natten till fredagen den 26 maj släpptes Lalehs nya singel Sand överallt, och låten är en försmak på det kommande albumet VÄNTA! som kommer på Valborgsmässoafton.

Låten Sand överallt handlar om drömmar kontra verklighet, och om att släppa taget om alla onödiga krav och sluta försöka vara perfekt. Men Sand överallt är inte den första singeln som har släppts från VÄNTA! än så läge. Redan i januari kom singeln Tack Förlåt som redan har kommit upp i mer än fyra miljoner lyssnar på Spotify, och hon har även släppts singeln Knock Knock under våren.

Sålde ut Globen

Lalehs senaste album heter Kristaller och kom ut 2016, på den skivan fanns bland annat hitlåten Bara få vara mig själv som låg etta på Svensktoppen i flera månaders tid. Låten blev också 2016 års mest streamade svenska låt och den efterföljande turnén sålde snabbt ut, däribland Globen.

Den 19 juni ger hon sig ut på en turné som startar i Oslo, Norge och sedan fortsätter genom nästan hela Sverige – från Helsingborg i söder till Skellefteå i norr.

Här kan du se Laleh i sommar

19 juni: Oslo, Over Oslo

28 juni: Helsingborg, Sofiero Slott

29 juni: Stockholm, Lollapalooza

12 juli: Varberg, Societetsparken

13 juli: Borgholm, Borgholms Slottsruin

17 juli: Rättvik, Dalhalla

19 juli: Göteborg, Trädgårdsföreningen

20 juli: Vadstena, Vadstena Slott

26 juli: Hudiksvall, Hudikkalaset

27 juli: Höga Kusten, Skulebergets Naturscen

2 augusti: Huskvarna, Folkets Park

3 augusti: Karlskrona, Karlskrona Skärgårdsfest

17 augusti: Skellefteå, Stadsparksområdet