Marabou med smak av äppelpaj

Marabous nya smak får oss att längta efter sommaren

Marabou med smak av äppelpaj. Ja, du läste rätt. Så beskrivs chokladjättens senaste tillskott i smakfamiljen.

Marabou försätter att leverera påhittiga smaker på sina chokladkakor. Från klassisk mjölkchoklad i kombination med pepparkaka till maffigare varianter med smak av både cheesecake, kaksmulor, jordgubbssylt och choklad.

Det senaste nytillskottet i smakfamiljen är Marabou äppelpaj, en limited edition kaka med bitar av äpple och kanelkex. Med andra ord – en riktig fikafavorit.

Marabou har inte själva gått ut med information om när den nya smaken kommer att vara tillgänglig för konsumenter, men enligt Instagramkontot Sockertweeten, som testar nya godis-, glass- och läsksmaker, kommer chokladkakan att finns på marknaden från vecka 18.

Annat snacks med smak av äppelpaj

Att smaksätta snacks med den klassiska desserten äppelpaj är inte något nytt. För tre år sedan lanserade Estrella äppelpajchips, det vill säga chips smaksatta med äpplen och toppade med sälta och kanel. Chipsen, som fick många att höja på ögonbrynen, var en av två smaker i konceptet ”Nyskördat” och fanns bara i butik tillfälligt.

För drygt ett år sedan hoppade även GB på trenden och lanserade en serie med fikaglassar, innehållande kladdkakeglass med chokladbitar, morotsglass med kaksmulor och sås, hallongrottsglass med hallonsås och bitar av mördegskaka – samt äppelpajsglass med smak av äpple, kanel och smulpaj. Fikaglassarna från GB finns fortfarande i butik.

LÄS MER: 

Ny maffig Marabou med smak av Strawberry Cheesecake

Det här är Marabous nya smak 2020 – och så god är den!

Kitkat Gold med ny gyllene smak av karamell