Mia Skäringer hyllas för sitt ärliga inlägg om det ”perfekta livet”

Mia Skäringer hyllas för sitt ärliga inlägg om det ”perfekta livet”

Mia Skäringers ironiska inlägg om det perfekta livet hyllas i sociala medier. ”Sluta aldrig vara den härliga frispråkiga, sanningstrogna och skarpa brud du är” skriver en användare i kommentarerna.

Läs mer: 7 sketcher som får oss att älska Amy Schumer – ännu mer

I lördags lade skådespelaren och komikern Mia Skäringer upp ett inlägg på Facebook där hon träffsäkert skriver om vår samtid och jakt på bekräftelse. I dag har inlägget delats nästan 5 000 gånger.

”Titta på mitt underbara lyckliga liv. Det vet väl alla: Nuet finns bara på instagram. Självkänsla och närvaro är utdöende. Bekräfta mig. Gilla mig. Lajka mig. Haschtagga mig. Lägg upp mig. Titta på min kropp. Titta på mina kläder. Min röv. Mitt hem. Mitt fancy jobb. Mitt kändisskap. Mina läppar” skriver hon i inlägget.

Mia Skäringer avslutar inlägget med att likna vårt bekräftelsebehov vid en masspsykos, och uppmanar att älska sig själv för den man är. Hon lägger även upp en bild på sig själv där det ser ut som att hon ska slicka på en hög med hundbajs och hashtaggar inlägget med #äterhundbajsochsersexigut!

Så viktigt statement, tycker vi!

Läs mer:
Hon gjorde Disney-princessorna till plus size
Chrissy Teigen visar upp sina bristningar – hyllas i sociala medier
Monki tar ställning för kvinnor i ny viktig kampanj

Foto: IBL