molly sandén

Molly Sandén till SOLO: "Livet händer utanför komfortzonen!"

Ett utdrag ur Baaams intervju med högaktuella Molly Sandén…

De senaste två åren har Molly Sandén bott i Los Angeles tillsammans med sin pojkvän Danny Saucedo. LA:s galna kändiskarusell fick motsatt effekt på paret. Istället för att lära känna ”rätt” personer och fokusera på pengar, vände sig Molly inåt. Hon har börjat yoga, meditera och bestämde sig för att bli vegetarian.

Toppade Baaams lista 2015: Molly Sandén – Sveriges coolaste kvinna

I januari besteg hon Kilimanjaro i samarbete med Barncancerfonden. Tillsammans med ett team på 25 personer, inklusive pojkvännen och rullstolsburne äventyraren Aron Andersson, gav hon sig ut på en åtta dagars bergsklättring. Trots att hon inte hade så mycket som tältat innan tvekade hon inte en sekund.

– Jag tror att livet händer precis utanför komfortzonen och att det är då man växer, när man gör något som man kanske inte är jättebekväm med och lyckas med det. Eller så lyckas man inte med det, och då lär man sig något av det med.

Resten av intervjun kan du läsa i tidningen som är ute i butik nu!

Fem snabba med Molly

Vad är typiskt dig?

– Vakna och komma med gårdagens smink. Ofräsch helt enkelt, haha.

Vad är det första du gör på morgonen?

– Sätter på musik i högtalaren med bluetooth. Jag brukar gilla lite jazz på morgonen, det känns som att vakna upp i en film.

Dina måsten i sminkväskan?

– Dust it eller något som gör håret lite skitigare. Eyeliner, mascara, brunpuder, så att man inte ser ut som ett lik, och Clarins läppbalsam som ger lite färg. Det är pussvänligt och kladdar inte. Och det är viktigt. Annars får man inte pussar, och det vill man ha!

Favoritparfym?

– Lancômes ”La vie est belle”. Jag gillar söta, lite vaniljiga dofter.

Bästa Mello-låten någonsin?

– Hmm… Manboy? Nej jag skojade. Haha! Nej men jag gillar Salem al Fakirs låt Keep on walking väldigt mycket. Jag gillar honom som artist.

Kolla även in:
19 känslor du bara förstår om du ÄLSKAR Melodifestivalen
Då släpps 2000 nya biljetter till Eurovision Song Contest
Röda mattan från Grammisgalan 2016

Foto: Carl Klingspor