Nu finns en Tinder som hjälper dig välja film på Netflix

Att välja vilken film som du ska se tillsammans med din bästa vän kan vara en riktig kamp. Här är appen som gör att valet blir betydligt mycket lättare.

Scenario: Ni har bestämt er för att se en film, so far so good. Men när det kommer till att faktiskt komma överens om vilken film ni ska se – det är där det börjar bli krångligt.

SÅ bra: Så kollar du Netflix på distans med din bästa vän

Nu finns det en lösning på problemet och den heter Mighty TV app. Det här är alltså typ Tinder för när du ska titta på Netflix (eller någon annan streamingtjänst) som hjälper dig att hitta nya tv-serier och filmer att kolla in.

mighty tv app

Mighty TV app ska göra det lättare för dig och dina vänner att välja vilken film ni ska se!

Så här funkar det: Liksom Tinder erbjuder nya personer att dejta så visar Might TV app filmer och tv-spel att välja mellan. Du kan, precis som Tinder, swipea höger om du gillar filmen och swipea vänster om du inte gör det.

BOOM: Därför stärks ert förhållande av Netflix

Du kan även swipea uppåt om du aldrig har sett den och om du verkligen älskar en film eller tv-serie kan du swipea lite, lite åt höger och hålla in. Det här gör att appen formar din profil och ju mer du swipear desto bättre kan appen ge dig nya förslag som du kommer älska.

Men det bästa är egentligen att du kan hålla koll på vad dina vänner eller din crush gillar – och därför blir det lättare för er när det är dags att välja rulle till filmkvällen. Hur bra?!

Appen finns att hämta i Apple App Store!

Du kanske också gillar:
9 Netflix-serier som du inte får missa under 2016
24 stadier du går igenom när du dejtar på Tinder
Nu ska Tinder hjälpa dig med dina könssjukdomar

Foto: All Over Press, App Store