Studien visar: Här är allt du vill veta om folks sexliv

Visst älskar vi när andra delar med sig av roliga och intressanta fakta om sina sexliv? Grattis, här är dem!

LifeStyle har genomfört en undersökning med över 5 000 deltagare i åldern 18 till 34 år. Av resultaten som kom fram fanns det en hel del roliga sexfakta. Visste du exempelvis att majoriteten av hamsterägare har sex flera gånger per vecka?

Här kommer 9 spännande sexavslöjanden från undersökningen:

1. Det stora O:et är inte så svårfångat trots allt

Nästan alla deltagare (93 procent) har åtminstone fått en orgasm under ett samlag. Genomsnittet är lite högre för män (97 procent) jämfört med kvinnor (89 procent).

2. Vi är ganska ytliga

På frågan om vilka attribut människor söker i en sexpartner är det mest populära draget för både män och kvinnor attraktionskraft. Efter det söker kvinnor förtroende medan män söker lekfullhet.

3. Ett one night stand är ganska vanligt.

Mer än hälften (61 procent) av deltagarna hade haft ett one night stand.

4. Vi vill alla ha sex med Adam Levine

De kändisar som kvinnor längtar mest efter att ligga med är Adam Levine, Chris Hemsworth och Ryan Gosling. För män är det Megan Fox, Scarlett Johansson och Emma Watson. Äh, vi kan väl alla få drömma?

5. Du räknar med att få ligga på en onlinedejt

Av de svarande som använde dejtingappar eller dejtingsidor svarade fler än hälften att de tog med sig en kondom på första dejten med onlineflörten. Men det var mest män som var benägna att skydda sig då bara 44 procent av kvinnorna tog med sig en kondom. Eller så hade kvinnorna inga planer på att ligga på första dejten?

6. Du kommer att ha mycket mer sex i framtiden än vad du har nu

Det kanske verkar som om alla du känner är väldigt sexuellt upptagna, men faktum är att sexfrekvensen faktiskt ökar när du blir äldre. 74 procent av de äldsta deltagarna (30 till 34 år) svarade att de hade sex minst en gång i veckan jämfört med 64 procent av de yngsta (18 till 24 år). Nästan hälften av de gifta deltagarna hade sex flera gånger i veckan, jämfört med endast 20 procent av singlarna.

7. Din födelsedag är din bästa sexdag

Till och med bättre än din bröllopsdag! 79 procent av deltagarna hade haft födelsedagssex, men av dem som var gifta hade endast 70 procent haft sex på bröllopsnatten.

8. Alla gillar att få beröring på halsen

De manliga deltagarna betygsatte halsen som den mest upphetsande delen av kroppen. Kvinnorna rankar det som näst bästa stället efter bröstvårtorna.

9. Yogautövare är överraskande tillknäppta 

Undersökningen syftade även till att undersöka hobbyer (så som CrossFit, surfing, skateboard och spela tv-spel), och yogautövare var minst benägna att ha haft ett one night stand. De var även minst benägna att onanera.

Foto: IBL